Παπαδημητρίου: «Μένω μόνιμα στις Σέρρες και όταν προκύψει δουλειά στην Αθήνα πηγαίνω»
Showbiz

Παπαδημητρίου: «Μένω μόνιμα στις Σέρρες και όταν προκύψει δουλειά στην Αθήνα πηγαίνω»

Η Στέλλα Παπαδημητρίου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι μένει μόνιμα στις Σέρρες και έρχεται στην Αθήνα όταν έχει κάποια παράσταση ή παίζει σε κάποια σειρά.

Μένετε στις Σέρρες;
«Ναι! Όταν προκύψει δουλειά στην Αθήνα πηγαίνω! Αλλά, από το να μένω μέσα σε ένα διαμέρισμα, επιλέγω να μένω στη φύση».


Δεν φοβηθήκατε την αποκέντρωση; Δεν είχατε την ανασφάλεια, αν θα χτυπήσει το τηλέφωνό σας, για δουλειά, μένοντας στη περιφέρεια;
«Ναι. Αν ήμουν πιο νέα, δύσκολα θα απομακρυνόμουν από την Αθήνα. Τώρα όμως, δεν έχω αυτό το «κόλλημα». Καθώς τα χρόνια περνάνε, έκανα τις επιλογές μου. Τα περιττά και τα ανούσια τα πέταξα στην άκρη. Για να είμαι καλύτερα και να μη φθείρω τον εαυτό μου. Έχω την πολυτέλεια, λόγω ηλικίας, να το κάνω πια».


Πώς βλέπετε την κατάσταση στα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ της χώρας;
«Τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. έκαναν λάθη στο παρελθόν, που τώρα πληρώνουν. Είχαν ξανοιχτεί! Όταν η Μελίνα Μερκούρη τα δημιούργησε, είχε ως όραμα να είναι στη περιφέρεια τους και να διδάσκουν νέους θεατές. Μετά, άρχισαν να προσλαμβάνουν τηλεοπτικούς αστέρες, με την προσμονή να φέρουν εισιτήρια. Και έτσι, πήγαιναν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, οπότε ήρθαν και τα χρέη που δεν ξεπληρώνονται. Τα πιο πολλά θα κλείσουν. Κάποια μισολειτουργούν με ερασιτέχνες ηθοποιούς βγάζοντας παραγωγές αυτού του τύπου. Ο προορισμός έτσι χάθηκε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved