Δεν θα πιστεύετε ποιος έγραψε τραγούδι στην Στανίση…
Showbiz

Δεν θα πιστεύετε ποιος έγραψε τραγούδι στην Στανίση…

Η Κατερίνα Στανίση μπορεί να κατεβαίνει υποψήφια με την Τελεία, ωστόσο δεν θα εγκαταλείψει το τραγούδι. Ετοιμάζει κάτι στη δισκογραφία;

«Βρίσκομαι στο στούντιο και ηχογραφώ δύο νέα τραγούδια. Το ένα είναι του Σωτήρη Αγραφιώτη και του Φώντα Θεοδώρου. Η μεγάλη έκπληξη είναι ότι ηχογραφώ ένα ακόμα καινούργιο τραγούδι που έγραψε για μένα ο Τζίμης Πανούσης - και μουσική και στίχους! Είμαι ευτυχής γι' αυτή τη συνεργασία, η οποία προήλθε από τον ίδιο τον Τζίμη. Είναι ένα τραγούδι έκπληξη, που θα κυκλοφορήσει σύντομα και στο οποίο ο Τζίμης διατυπώνει κάποια πράγματα με τη δική του γλώσσα. Δεν θα έλεγα ότι είναι σατιρικό, αλλά ένα τραγούδι με τη σφραγίδα του Τζίμη, όπου βέβαια διατυπώνει και στοιχεία για την πολιτική» τόνισε στον Ελεύθερο Τύπο.
Ο Τζίμης Πανούσης επιβεβαίωσε τη συνεργασία με την Κατερίνα Στανίση, την οποία επιδίωξε ο ίδιος, καθώς, όπως λέει την εκτιμά ιδιαίτερα ως ερμηνεύτρια. Το τραγούδι έχει τίτλο «Υγιεινή διαστροφή με την Κατερίνα Σ.» και είναι σε ρυθμό νταμπ-στεπ. Μάλιστα, ο Τζίμης το δοκίμασε στο στούντιο με πολλούς τραγουδιστές, αλλά, όπως λέει, «η Κατερίνα ήταν εκείνη που το είπε με ψυχή καλύτερα απ' όλους».
Όσο για το ποια είναι η «Υγιεινή διαστροφή», ο δημιουργός δηλώνει ότι πρόκειται για την Ελλάδα. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Φεβρουάριο. Αποκαλύπτοντας ένα μέρος από τους στίχους, ο Τζ Πανούσης μας είπε: «Σκάει στο χέρι μου ένα ΛΟΤΤΟ / σαν πασχαλιάτικο μπουρλότο / οι αντιστάσεις των μαζών / κουρεύονται με το γκαζόν / και οι βροντές του Ολύμπου /πήγανε στο βρόντο».
Και το ρεφρέν: «Υγιεινή διαστροφή / παίρνω ανάποδη στροφή / τα σουτζουκάκια της γιαγιάς / βγάλαν σκουλήκια / υγιεινή διατροφή / ξαναμασάω την τροφή / και τα αρχαία μου / ξερνάω μπινελίκια / υγιεινή διατροφή / στη δυτική καταστροφή / να αποκρούσουμε / τα γκέι νταϊλίκια», όπου, όπως μας αναφέρει ο Τζίμης, «εδώ η Κατερίνα τα δίνει όλα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved