Γιάννος Παπαευσταθίου: Το ασχημόπαπο που έγινε… κύκνος
Showbiz

Γιάννος Παπαευσταθίου: Το ασχημόπαπο που έγινε… κύκνος

Ο Γιάννος Παπαευσταθίου κάποτε ήταν... αλλιώς. Τώρα μόνο «σπασικλάκι» δεν θα μπορούσε να σε χαρακτηρίσει κάποιος. Πώς πήρε την απόφαση για αυτή τη «μεταμόρφωση»;

«Το κείμενο από μόνο του αποτέλεσε τον καλύτερο λόγο. Μόλις διάβασα το ρόλο του «Δημήτρη», τον λάτρεψα από τις πρώτες γραμμές. Μου θύμισε σε αρκετά σημεία στιγμές του Γιάννου πριν γίνει το «γυμνασμένο αγόρι»» τόνισε στο People.

-Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο, το να μιλάς φορώντας σιδεράκια ή το ότι χρειά­στηκε να αφήσεις για λίγο το γυμναστήριο;
«Χωρίς δεύτερη σκέψη, τα σιδεράκια. Από τη μέρα που τα παρέλαβα, πριν ακόμη ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, τα φορούσα συνεχώς σπίτι, όταν έβγαινα έξω, όταν μιλούσα στο τηλέφωνο, πάντα και παντού, για να τα συνηθίσω. Δεν τα έχω συνηθίσει ακόμη. Δεν νομίζω ότι θα τα συνηθίσω ποτέ. Θέλω, με την ευκαιρία, να στείλω «αγωνιστικούς χαιρετισμούς» σε όλα τα παιδιά που φοράνε σιδεράκια. Υπομονή, παιδιά!»

-Σου άρεσε που χρειάστηκε να «τσαλακωθείς» για ένα ρόλο;
«Δεν μου αρέσει απλά, δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Υπάρχουν φορές που νομίζω ότι είμαι ο «Δημήτρης». Να ανησυχήσω; Νιώθω υπέροχα να παίζω, όχι τον «Δημήτρη», αλλά με τον «Δημήτρη» και απίστευτα τυχερός που μου τον εμπιστεύτηκε ο Γιώργος Φειδάς (σ.σ. σεναριογράφος). Όσα «ευχαριστώ» κι αν του πω, θα είναι λίγα. Είναι υπέροχο να αποδίδεις κείμενό του και να σε καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Ανδρέας Μορφονιός, η βοήθεια του οποίου σε ένα νέο ηθοποιό είναι καταλυτική.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved