Η Γλυκερία στο ΦΩΣ
Showbiz

Η Γλυκερία στο ΦΩΣ

Ένα ακόμα εντυπωσιακό τριήμερο πέρασε στο ΦΩΣ με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Θεοφάνους να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό επί σκηνής και να ξεσηκώνουν το κοινό που τραγουδάει μαζί τους όλο το βράδυ!

Η συνάντηση των δύο καλλιτεχνών δείχνει να είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της χρονιάς. Το πιάνο του Γιώργου Θεοφάνους... η υπέροχη φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου... το αστείρευτο χιούμορ του Παντελή Καναράκη κάνουν την κάθε μας βραδιά ξεχωριστή, καθιστώντας το ΦΩΣ μοναδικό προορισμό!
Οι Δευτέρες στο ΦΩΣ αποκτούν ιδιαίτερη λάμψη αφού έχουν αφιερωθεί και καθιερωθεί ως συνάντηση αγαπημένων φίλων. Αυτή τη Δευτέρα καλεσμένη στο ΦΩΣ ήταν η αγαπημένη Γλυκερία! Τα εκπληκτικά ντουέτα της με τη Νατάσα Θεοδωρίδου απέσπασαν το δυνατό χειροκρότημα του κοινού σε ένα κατάμεστο ΦΩΣ όπου το κέφι και ο χορός έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο!
To Σάββατο μάλιστα ο Γιώργος Θεοφάνους γιόρτασε τα γενέθλια του επί σκηνής με τους θαυμαστές και φίλους να του εύχονται από κοντά και να του τραγουδάνε το Happy Birthday! Στο ΦΩΣ βρέθηκε και ο Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν, ο ανιψιός του Φιντέλ Καστρο και γιος του προέδρου της Κούβας Ραούλ Κάστρο, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κουβανικού Κινηματογράφου για τα 56 χρόνια της Κουβανικής Επανάστασης, όπου διασκέδασε με τη σύζυγό του. Μια ακόμα μοναδική μελωδική βραδιά στο ΦΩΣ και μια συνάντηση φίλων μας χάρισαν και αυτή τη Δευτέρα η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Παντελής Καναράκης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved