Τσαλταμπάσης-Αρβανίτη: Απομακρύνονται οι σκέψεις γάμου
Showbiz

Τσαλταμπάσης-Αρβανίτη: Απομακρύνονται οι σκέψεις γάμου

Μπορεί να είναι πολύ ερωτευμένος ο Θανάσης Τσαλταµπάσης, όμως παρά τις οι φήµες που τον θέλουν να ετοιµάζεται να ντυθεί γαµπρός στο πλευρό της αγαπηµένης του Αγοραστής Αρβανίτη, ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως το «πάντρεµά» τους για την ώρα είναι θεατρικό!

«∆εν έχουµε πάρει ακόµα την απόφαση να ανέβουµε τα σκαλιά της εκκλησίας. Περνάµε πολύ καλά, είµαστε πολύ ερωτευµένοι εδώ και έξι χρόνια, συγκατοικούµε, αλλά σχέδια γάµου δεν έχουµε κάνει».
Ο ηθοποιός, αυτό το διάστηµα κάνει εντατικές πρόβες για το έργο Love kills του Μάρεϊ Σίγκαλ που θα ανέβει στο θέατρο «Βικτώρια». Ο ίδιος, σύμφωνα με τη real, κρατά τον ρόλο του σκηνοθέτη σε αυτή τη φιλόδοξη δουλειά, ενώ η σύντροφός του πρωταγωνιστεί στη σκηνή µαζί µε τους Σωτήρη ∆ούβρη καιΝίκο Φιληµέγκα. Πρόκειται, όπως τονίζει ο Θ. Τσαλταµπάσης, για µια κωµωδία, µια αλληγορία του έρωτα µε τρία πρόσωπα και µε δυνατές αναφορές στους ψευτοδιανοούµενους της κοινωνικής ελίτ. «Αναφέρεται, µεταξύ άλλων, στη διαφορετική οπτική των ανθρώπων πάνω στην ευτυχία, δηλαδή πώς αντιλαµβάνονται την ευτυχία και πώς είναι στην πραγµατικότητα». Να θυμίσουμε ότι η γνωριμία του Θανάση µε την Αγοραστή έγινε όταν βρέθηκαν σε µια κοινή παρέα και ενώ όλοι ήταν θερµοί µε τον Θανάση, εκείνη δεν του είχε δώσει ιδιαίτερη σηµασία. «Είχα καλοµάθει να µου µιλάνε και να µε χαιρετάνε και αυτό ήταν που µου κέντρισε το ενδιαφέρον. Στη συνέχεια τη φλέρταρα µε σκοπό να την κερδίσω», είχε πει για εκείνη τη µοιραία συνάντησή τους. «Μου έκανε κλικ και επέµενα. Κάτι µου έλεγε ότι η γνωριµία µας θα είναι για καλό. Επειδή είναι εσωστρεφές άτοµο, είχε ένα θέµα µε τη διασηµότητα, αλλά καταφέραµε να το διαχειριστούµε», αποκαλύπτει ο ηθοποιός. Ο καιρός πέρασε, ο έρωτας θέριεψε και οι δυο τους αποφάσισαν να συγκατοικήσουν, ενώ σε λίγες ηµέρες θα ευτυχήσουν να κάνουν πρεµιέρα στο πρώτο κοινό θεατρικό τους εγχείρηµα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved