Κατερίνα Στανίση: «Το βάσανο το έχω μέσα μου»
Showbiz

Κατερίνα Στανίση: «Το βάσανο το έχω μέσα μου»

Η Κατερίνα Στανίση μιλά για το τραγούδι της, το «Βασανίζομαι» και η κουβέντα επιστρέφει και πάλι στην πολιτική.

«Το βάσανο το έχω μέσα μου. Τι να σου πω; Ίσως γι' αυτό πάω να μπλέξω με την πολιτική. Θέλω να βασανίζομαι», λέει στο Πρώτο Θέμα.
Λίγο μετά θυμάται το παράπονό της από τα πεπραγμένα κάποιων πολιτικών ανδρών της χώρας τα οποία είχαν άμεσο αντίκτυπο στη δική της επαγγελματική κάστα. «Ξέρεις ότι όταν γκρεμίσανε τα μαγαζιά στην παραλιακή, όλα εκείνα τα στολίδια, πόσος κόσμος έχασε τη δουλειά του; Πόσοι μείνανε άνεργοι; Τραγουδιστές, μουσικοί, σερβιτόροι, λουλουδούδες, λαντζιέρες. Και τι πήγαν και έφτιαξαν πάνω τους; Πάρκα».
Η φτώχεια, η ανεργία, η ανέχεια, οι έννοιες που συνθέτουν το παζλ του πυρήνα της κρίσης έπαιξαν τον ρόλο τους για να είναι τώρα υποψήφια. «Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, και έχω θυμώσει και έχω αγανακτήσει και φίλους μου είδα να καταστρέφονται οικονομικά και γνωστοί μου αυτοκτόνησαν και ανθρώπους άλλοτε ευκατάστατους τους βλέπω τώρα στα συσσίτια να περιμένουν για ένα πιάτο φαΐ, για να φάνε λίγο κοτόπουλο τα Χριστούγεννα».

-Δηλαδή αν εκλεγείτε θα παραχωρήσετε τη βουλευτική αποζημίωση για κάποια φιλανθρωπία;.
«Αυτά τα κάνεις και δεν τα λες. Εδώ τώρα κάνω τέτοιες κινήσεις που -πίστεψέ με- δεν θέλω να τις λέω και να τις ξέρει κανείς, δεν θα έκανα ως βουλευτής; Πού νομίζεις ότι τα ξέρω και σ' τα λέω αυτά για τα συσσίτια; Τα βλέπω και τα ζω».
Σε τι θα ήθελε η ίδια να βάλει τελεία; «Θέλει και ρώτημα; Στη φτώχεια θέλω να βάλω τελεία. Έχεις ακούσει που λένε ότι η φτώχεια θέλει καλοπέραση; Ε, επειδή εγώ βλέπω πολλή φτώχεια γύρω μου, θέλω να κάνω τον κόσμο να περνάει καλά. Δεν μπορείς να ζεις απλά για ένα κομμάτι ψωμί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved