Σπύρος Πούλης: «Δεν έχουμε χωρίσει ποτέ με την σύζυγό μου»
Showbiz

Σπύρος Πούλης: «Δεν έχουμε χωρίσει ποτέ με την σύζυγό μου»

Ο Σπύρος Πούλης παντρεύτηκε νωρίς. Έχει μια κόρη 14χρόνων, την Αγγελική, και μία 6,5 την Ελένη. Ήθελε να κάνει οικογένεια;

«Ναι. Πολύ. Ήθελα παιδιά, και μάλιστα κόρες. Είμαι πολύ ευτυχισμένος» τόνισε στο Λοιπόν.

-Είστε ένα αθόρυβο αγαπημένο ζευγάρι με την Αργυρώ, τη σύζυγο σου. Πόσα χρόνια μαζί;
«Είκοσι. Με την Αργυρώ είμαστε μαζί από τη δεύτερη παράσταση μου. Έχουμε περάσει μαζί τα πάντα. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!»

- Τι ήταν το πρώτο που είδες στην Αργυρώ και στη συνέχεια τι σε κράτησε κοντά της από το χαρακτήρα της όλα αυτά τα χρόνια;
«Αρχικά η ομορφιά της και είναι πολύ Κυρία, με το «Κ» κεφαλαίο. Σοβαρός άνθρωπος, λίγο κόντρα σ' εμένα, αλλά από την πρώτη στιγμή που την είδα είπα μέσα μου: «Κάτι θα γίνει εδώ και θα κρατήσει πολύ». Η Αργυρώ είναι εντελώς διαφορετική από μένα. Γελάει μαζί μου γιατί τους πειράζω, αλλά έχει μεγάλη συγκρότηση. Εγώ είμαι λίγο χύμα και νομίζω ότι εκείνη με συγκρατεί. Η διαφορετικότητα είναι που μας κρατάει ή ίσως και να μην είναι η διαφορετικότητα... Η χημεία; Δεν ξέρω.»

- Ποιο είναι το μυστικό ενός καλού γάμου;
«Δεν το ξέρω. Αγαπιόμαστε. Αυτό. Δεν έχουμε χωρίσει ποτέ. Εντάξει, έχουμε τσακωθεί. Αλλά ποιο ζευγάρι δεν έχει τσακωθεί; Όποιος το πει αυτό θα είναι ψεύτης. Βλέπουμε ζευγάρια που χωρίζουν και ήταν «οι αιώνιοι ερωτευμένοι» E, όχι, δεν ήταν. Απλά έτσι έλεγαν. Αυτά είναι βλακιούλες. Και θα τσακωθείς με τον άνθρωπο σου και συγκρούσει θα έχεις και θα φωνάξει για να είναι αληθινά τα πράγματα. Αλλά δεν το κρατάμε. Υποχωρούμε και οι δύο. Ανάλογα τη φάση»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved