Στέργιος Μικρούτσικος: «Ο πατέρας μου δεν εκμεταλλεύτηκε την εξουσία που είχε»
Showbiz

Στέργιος Μικρούτσικος: «Ο πατέρας μου δεν εκμεταλλεύτηκε την εξουσία που είχε»

Ένιωσε ποτέ ο Στέργιος Μικρούτσικος ότι υπήρξαν άνθρωποι που ήθελαν να χτυπηθεί ο μπαμπάς του, που αντιμετώπισαν χαιρέκακα τις δυσκολίες του ή, ενδεχομένως, τις προκάλεσαν ως ένα βαθμό;

«Ο Έλληνας ζει με το φθόνο και μέσα από κλίκες. Νιώθει σιγουριά και ασφάλεια με το μέτριο και το ακίνδυνο. Τον τρομάζει και τον φοβίζει το διαφορετικό. Ο πατέρας μου στην τηλεόραση... έπαιζε μπάλα με κλειστά μάτια. Και μιλώ τελείως αντικειμενικά, όπως μπορώ να σου αναφέρω ταυτόχρονα και πέντε-δέκα λάθη που έχει κάνει. Είναι εξαίρετος επαγγελματίας. Αυτό ήταν λογικό να δημιουργήσει αντιπάθειες, ζήλια, φθόνο -και ένας λόγος παραπάνω ήταν ότι ουδέποτε απείλησε να χρησιμοποιήσει την εξουσία του. Σίγουρα πάρα πολλοί χάρηκαν και ανακουφίστηκαν με ό,τι συνέβη, αλλά δεν πιστεύω ότι δρομολόγησε κάποιος αυτό το πράγμα. Δεν υπάρχει επ' ουδενί καμία θεωρία συνωμοσίας από πίσω» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Τι λάθη θεωρείς ότι έκανε;
«Δεν ήταν όσο σκληρός έπρεπε. Εφόσον είσαι σε αυτόν το χώρο και αντιλαμβάνεσαι το φθόνο και το παρασκήνιο, πρέπει ορισμένους ανθρώπους να τους βάλεις εξαρχής στη θέση τους. Δεν εκμεταλλεύτηκε την εξουσία που είχε. Έχει ήσυχη τη συνείδηση του όμως, και δεν μπορώ να του πω τίποτα. Επιπλέον, δεν έκανε καθόλου δημόσιες σχέσεις. Ήταν «αναρχοαυτόνομος». Μπορεί να βρισκόταν 24 ώρες το 24ωρο στην τηλεόραση, αλλά αυτό ήταν στο πλαίσιο της δουλειάς του. Οταν ολοκληρώνονταν οι εκπομπές, δεν μιλούσε σχεδόν σε κανέναν, δεν εξυπηρετούσε κανένα συμφέρον. Σε κάποια projects έδινε και την ψυχή του. Έμπαινε στο πετσί αυτού που έπρεπε να κάνει και το υπηρετούσε μέχρι τέλους, ακόμα κι αν ουσιαστικά ερχόταν σε κόντρα με την ίδια του την ιδεολογία. Είχε πει «ουδέποτε θα έμπαινα ούτε εγώ ούτε κάποιος από την οικογένεια μου στο "Big Brother" ή το "Dream show"». Ταυτόχρονα όμως ήταν... σκυλί του πολέμου γι' ό,τι έπρεπε να διεκπεραιώσει, κάτι που συχνά του προ-καλούσε μια σύγχυση.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved