Στέργιος Μικρούτσικος: «Ο πατέρας είχε πολλές τύψεις, βίωσε κατάθλιψη»
Showbiz

Στέργιος Μικρούτσικος: «Ο πατέρας είχε πολλές τύψεις, βίωσε κατάθλιψη»

Ο Στέργιος Μικρούτσικος σε συνέντευξή του μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε ο πατέρας του με την οικονομική καταστροφή και πώς επηρέασε και τον ίδιο αυτή η κατάσταση.

Πέρασες κατάθλιψη αυτά τα χρόνια;

«Σαφέστατα, με πολλές διακυμάνσεις. Υπήρξε περίοδος που δεν έβγαινα από το σπίτι μου και δεν ήθελα να μιλήσω σε κανέναν. Ξυ¬πνούσα το πρωί και δεν έβρισκα κανένα ιδιαί¬τερο νόημα στο τι θα κάνω, πώς θα λειτουρ¬γήσω. Άλλες στιγμές πάλι αισθανόμουν καλύτερα. Έβγαινα λίγο από το καβούκι μου και έπειτα ξαναέμπαινα».


Πώς ήταν ο Ανδρέας το αντίστοιχο διάστημα;
«Ο πατέρας μου ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν βγει στο στίβο της ζωής και διαθέτουν υπόβαθρο, κουλτούρα και μόρφωση, γεγονός που τους κάνει πολύ δυνατούς. Φτιάχνουν το μικρόκοσμό τους, βρίσκουν τρόπους να δημιουργήσουν και να πρωταγωνιστήσουν ακόμα και από το σαλόνι του σπιτιού τους».


Πώς λειτούργησε εκείνος;
«Ήταν πολύ δύσκολα. Είχε πολλές τύψεις, βίωσε κατάθλιψη, την αποκαλούσε μάλιστα "πνευματική κατάθλιψη", για τα λάθη του, για ατυχείς στιγμές που είχε. Ταυτόχρονα μέσα από όλο αυτό το αδιέξοδο και το μηδέν, έβρισκε τρόπους να κρατηθεί ζωντανός, δημιουργικός και ακμαίος».


Σου έδινε ή του έδινες κουράγιο;
«Στη συγκεκριμένη φάση του έδινα κουράγιο, αλλά πάντα -ακόμα και στα χειρότερα του-του έβγαινε ο πατρικός ρόλος. Δεν αντιστράφηκαν οι όροι. Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολες στιγμές όλες, αλλά σε αναγκάζει η ίδια σου η φύση και το ένστικτο επιβίωσης να τα αφήσεις όλα πίσω και να συνεχίσεις».

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved