Καρύδη: «Δεν έγινε τίποτα με το σκεπτικό ότι έχουμε κρίση, παρά μόνο στο ότι μειώνονται όλων οι αμοιβές»
Showbiz

Καρύδη: «Δεν έγινε τίποτα με το σκεπτικό ότι έχουμε κρίση, παρά μόνο στο ότι μειώνονται όλων οι αμοιβές»

Πριν πει το «ναι» η Σμαράγδα Καρύδη στη σειρά Εθνική Ελλάδος, θέλησε να διαβάσει το σενάριο ή είχε εμπιστοσύνη στον Γιώργου Καπουτζίδη;

«Τυφλή εμπιστοσύνη έχω ούτως ή άλλως στον Γιώργο, αλλά ήθελα να διαβάσω το σενάριο, γιατί είναι πάντα απολαυστικό να διαβάζεις το κείμενο του. Ένιωσα ότι όποια από τις γυναίκες αυτές και να μου έδιναν, θα είχα όρεξη να τις παίξω, για διαφορετικούς λόγους την καθεμία» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

- Πολλοί ίσως περίμεναν ένα χιούμορ ανάλογο με το «Παρά πέντε».
«Χιούμορ υπάρχει στη σειρά, γιατί ούτως ή άλλως ο Γιώργος έχει χιούμορ, απλώς δεν υπάρχει η ξενοιασιά και η ελαφρότητα που είχε το «Παρά πέντε». Η «Εθνική Ελλάδος» έχει πιο πολλά δραματικά στοιχεία, γιατί θίγει και πιο σοβαρά πράγματα. Οι χαρακτήρες είναι πιο πραγματικοί απ' ό,τι στο «Παρά πέντε», υπάρχουν όμως και κάποιοι εξωφρενικοί ανάμεσα τους -δεν ξέρω σε τι αναλογία!»

-Είναι η Νίκη μια σαν αυτές τις γυναίκες που το 2015 παλεύουν να επιβιώσουν και να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους;
«Η Νίκη είναι πολύ αναγνωρίσιμο πρόσωπο. Είναι μια γυναίκα που κάνει έναν απολογισμό του τι ήταν μέχρι τώρα. Είναι άνεργη, χωρισμένη με παιδιά και θέλει να δει τι θα κάνει με τη ζωή της. Βάζει, λοιπόν, έναν υψηλό στόχο.»

-Τέτοιους στόχους βάζετε κι εσείς οι ηθοποιοί. Ουσιαστικά μηδενίζετε το κοντέρ και αρχίζετε από την αρχή...
«Ναι, κι αυτό είναι το γοητευτικό σε αυτή τη δουλειά. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν περισσότερη όρεξη να καθίσουν σε ένα γραφείο όλη τους τη ζωή και να είναι βολεμένοι. Αλλά δεν είμαι από αυτούς.»

- Πόσο απαιτητικά είναι τα γυρίσματα;
«Πάρα πολύ. Κάνουμε μια δουλειά που, παρότι έχουμε οικονομική κρίση, δεν έχει την παραμικρή έκπτωση. Είναι πολύ απαιτητική και κουραστική, κάνουμε πολλές μέρες γύρισμα για κάθε επεισόδιο. Δεν έγινε τίποτα με το σκεπτικό ότι έχουμε κρίση, παρά μόνο στο ότι μειώνονται όλων οι αμοιβές. Γι' αυτό κι εμείς οι τέσσερις συμφωνήσαμε με την παραγωγή ότι φέτος δεν θα κάνουμε θέατρο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved