Στέργιος Μικρούτσικος: «Οι φίλοι καρδιάς του πατέρα μου ήταν δύο-τρεις και του στάθηκαν»
Showbiz

Στέργιος Μικρούτσικος: «Οι φίλοι καρδιάς του πατέρα μου ήταν δύο-τρεις και του στάθηκαν»

Ο Στέργιος Μικρούτσικος σε συνέντευξή του μίλησε για τους φίλους του πατέρα του που στάθηκαν στο πλευρό του στα δύσκολα αλλά και για εκείνους που απομακρύνθηκαν.

Υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι, ενώ θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζατε, δεν το έκαναν;
«Ναι, φυσικά. Δεν είμαστε άνθρωποι που θα ζητήσουμε βοήθεια και ελεημοσύνη. Όταν προσπάθησα να κάνω ορισμένες επαγγελματικές επαφές εν αγνοία του πατέρα μου, όχι τόσο για να βοηθηθεί σε οικονομικό επίπεδο όσο για να μην μπει στη λογική της νάρκωσης, όχι απλώς δεν βρήκα ανταπόκριση, αλλά κάποιοι δεν δέχτηκαν καν να με δουν».


Αναφέρεσαι σε πρόσωπα με τα οποία ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε σχέσεις; «Βέβαια. Ήταν άνθρωποι με τους οποίους δεν είχε απλώς τυπικές αλλά ουσιαστικές σχέσεις. Υπήρξε πρόσωπο που βίωσε οικονομική καταστροφή και βαριά κατάθλιψη και ο πατέρας μου τον πήρε δίπλα του, δίνοντας του μια καινούργια ευκαιρία να προχωρήσει μπροστά. Δεν μιλάμε για τυπικούς φίλους και συνεργάτες. Υπήρξαν όμως και τρεις-τέσσερις άνθρωποι που δούλεψαν μαζί του επί χρόνια και αποδείχτηκαν φίλοι καρδιάς. Ακόμα και όταν ο πατέρας μου κλείστηκε στον εαυτό του για ένα χρονικό διάστημα και τους απέφευγε, εκείνοι επέμεναν να τον δουν, στάθηκαν αληθινά δίπλα του».


Ήταν σκληρό για σένα όλο αυτό;
«Ήξερα τον κόσμο και τη ζωή. Ήμουν υποψιασμένος από πολύ μικρός, όπως και πάντα υποστήριζα την άποψη του "κάνε το καλό και ρίξ' το στο γιαλό". Αν είσαι καλά και μπορείς να βοηθήσεις κάποιους ανθρώπους, δεν πρέπει να μπαίνεις στη διαδικασία του τι θα γίνει αν αλλάξουν τα πράγματα. Εν κατακλείδι, δεν πληγώθηκα ούτε έπεσα από τα σύννεφα».

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved