Νικολέτα Καρρά: «Γι αυτήν τη δουλειά θα μπορούσα και να πληρώσω…»
Showbiz

Νικολέτα Καρρά: «Γι αυτήν τη δουλειά θα μπορούσα και να πληρώσω…»

Την Νικολέτα Καρρά την έχουμε δει να κάνει πολλά πράγματα μέχρι τώρα. Τι είναι εκείνο που δεν ξέρει να κάνει καλά;

«Το να... μοσχοπουλάω στον χώρο τον εαυτό μου όπως κάνουν αρκετοί άλλοι (γέλια)» τόνισε στο TV Έθνος.
- Εκτός από το «DWTS» φέτος ήρθαν στον δρόμο σου και οι «Συμμαθητές» του ΑΝΤ1 και η Τατιάνα...
«Αυτή η δουλειά και αυτός ο ρόλος ήταν... έρωτας με την πρώτη ματιά. Πριν καν συζητήσω τα οικονομικά είχα πει το ΟΚ στον Βασίλη Θωμόπουλο. Δεν περνούσε καν από το μυαλό μου να χάσω την Τατιάνα. Αφού μου είπε ο Βασίλης, κάτσε βρε παιδί μου να συζητήσεις με την παραγωγή και τα οικονομικά και τα ξαναλέμε. Και του απάντησα ότι δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο. Γι αυτήν τη δουλειά θα μπορούσα και να πληρώσω (γέλια).
-Εσύ θα μπορούσες να φτάσεις στα άκρα για έναν έρωτα;
«Θα μπορούσα να φτάσω στα άκρα για έναν έρωτα, με την έννοια ότι θα ήθελα να τον βιώσω στο μάξιμουμ. Ετσι κι αλλιώς είμαι τόσο έντονα συναισθηματικός τύπος, που ζω όλα τα συναισθήματα μου στο κόκκινο. Και τους έρωτες και τις απογοητεύσεις, και τα καλά και τα κακά... Και να σου εξομολογηθώ και κάτι ακόμα; Ε-ρωτιάρα ήμουν από το σχολείο (γέλια).»
-Οι άνθρωποι που δεν έχουν ζήσει έναν μεγάλο έρωτα, μια αγάπη που να τους συγκλονίσει είναι...
«Λειψοί συναισθηματικά. Αν δεν έχεις πέσει στα πατώματα, αν δεν αγάπησες στο φουλ, είσαι ένας λειψός άνθρωπος που πάντα θα λείπει αυτό το κομμάτι από τη ζωή σου. Άλλωστε το να ζούμε τον απόλυτο έρωτα και το μεγαλείο της αγάπης είναι αυτό που μας κάνει να δια-φέρουμε από τα ζώα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved