Νάσια Κονιτοπούλου: Εγκατέλειψε την Ελλάδα. Προσπαθεί να σώσει τον γάμο της
Showbiz

Νάσια Κονιτοπούλου: Εγκατέλειψε την Ελλάδα. Προσπαθεί να σώσει τον γάμο της

Η Νάσια Κονιτοπούλου εγκατέλειψε την Ελλάδα και προσπαθεί να σώσει τον γάμο της.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της καθημερινή εφημερίδα, λίγα 24ωρα μετά την αλλαγή του χρόνου, η νησιώτισσα τραγουδίστρια μαζί με τον σύζυγο της Μιχάλη Γιαμπεράκη πήγανε στην Αυστραλία. Το ζευγάρι αν και βρίσκεται σε διάσταση, ταξίδεψε μαζί γεμάτο όνειρα, ενθουσιασμό και χαρά.
Η μεγάλη απόφαση να δοκιμάσουν την τύχη τους στο εξωτερικό ξεκίνησε τη μέρα που το ζευγάρι δέχτηκε πρόσκληση γάμου φίλων του ομογενών από το Σίδνεϊ, που συνοδευόταν από αεροπορικά εισιτήρια και δωρεάν διαμονή.
«Το επάγγελμα μας περνάει μεγάλη κρίση στην Ελλάδα. Δουλειές πλέον δεν υπάρχουν. Και εγώ και ο σύζυγος μου, που είναι δεξιοτέχνης του βιολιού και κάνουμε κοινές εμφανίσεις, αντιμετωπίζουμε τα ίδια οικονομικά Το επάγγελμα μας περνάει μεγάλη κρίση στην Ελλάδα. Δουλειές πλέον δεν υπάρχουν. Και εγώ και ο σύζυγος μου, που είναι δεξιοτέχνης του βιολιού και κάνουμε κοινές εμφανίσεις, αντιμετωπίζουμε τα ίδια οικονομικάσκολος για όλους μας. Ειδικά για τον γιο μας» επισημαίνει η τραγουδίστρια.
«Το βλέπω δύσκολο ο γιος μου να ακολουθήσει. Θα πρέπει να έρθει κάποια στιγμή και αυτός μαζί μας και ίσως τότε να του αρέσει και να θέλει να μείνει. Ολα αυτά όμως είναι θεωρητικά, γιατί έχουμε μόνο δύο μήνες μπροστά μας με τον Μιχάλη, για να δούμε αν μπορούμε να εγκατασταθούμε και να εργαστούμε νόμιμα. Προσωπικά το επιθυμώ πολύ. Να γυρίσω σελίδα και να κάνω ένα νέο ξεκίνημα εδώ. Να δουλέψω για κάποια χρονάκια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved