Ναταλία Γερμανού: «Δεν ξαναβγήκε άλλη Μενεγάκη και αμφιβάλλω αν θα ξαναβγεί»
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: «Δεν ξαναβγήκε άλλη Μενεγάκη και αμφιβάλλω αν θα ξαναβγεί»

H Ναταλία Γερμανού έχει κάνει πολλά στην τηλεόραση. Αν της πρότειναν να κάνει πρωινό του χρόνου, θα δεχόταν;

«Πιστεύω ότι δύσκολα λειτουργώ καλά το πρωί εκτός και αν είναι για δύο μέρες όπως το πρωινό του Σαββατοκύριακου, που εκεί πιστεύω ότι τα πήγα καλά. Όμως τουλάχιστον στο «Ε» το πρωινό του Σαββατοκύριακου είναι τόσο εξαιρετικά πετυχημένο με τον Κρατερό και την Κατερίνα, που μόνο ένας τρελός θα το άλλαζε» τόνισε στη Real.
-Σεφερλής ή Λιάγκας - Σκορδά. Τι ψηφίζεις εσύ;
«Κατ' αρχάς νομίζω πως προηγούνται άλλες εκλογές στις 25 του μήνα και λίγο πιο σοβαρές κιόλας. Οπότε κάτσε να ψηφίσουμε εκεί πρώτα και άσε μετά να ψηφίσουμε για το πρωινό! Ούτως ή άλλως δεν είμαι τόσο απόλυτη σε τέτοια θέματα. Πιστεύω, δηλαδή, ότι κάθε παρουσιαστής έχει τα δυνατά και τα αδύνατα του σημεία. Ο Σεφερλής είναι ένας άνθρωπος με πολύ έντονο το κωμικό στοιχείο μέσα του και υπάρχουν στιγμές που με κάνει πραγματικά να γελάω. Από την άλλη, η Φαίη και ο Γιώργος είναι το απόλυτα δεμένο πρωινό τηλεοπτικό δίδυμο. Δύσκολα πια μπορεί να τους χτυπήσει κάποιος.»
-Και η Ελένη; Πρόκειται για φαινόμενο, λες;
«Η Ελένη έχει αποδείξει περίτρανα ότι ανήκει σε μία κατηγορία που παίζει μπάλα μόνη της. Εφτιαξε ένα concept παρουσιάστριας που συνδυάζει την αμεσότητα και τη φιλικότητα με τη σπάνια ομορφιά, με χίλια δυο πράγματα μαζί. Δεν ξαναβγήκε άλλη Μενεγάκη και αμφιβάλλω αν θα ξαναβγεί.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved