Στέλιος Ρόκκος: «Έφτασα να είμαι στην πρώτη γραμμή. Τα παράτησα, πήγα να τρελαθώ»
Showbiz

Στέλιος Ρόκκος: «Έφτασα να είμαι στην πρώτη γραμμή. Τα παράτησα, πήγα να τρελαθώ»

Ο Στέλιος Ρόκκος μιλά με ειλικρίνεια για όλα.

Εκτός από την αγάπη του κόσμου, τι άλλο αντιλαμβάνεται ως κέρδος από τη δουλειά του; «Το ότι ακόμα και σ' αυτές τις δύσκολες εποχές καταφέρνω και ζω αξιοπρεπέστατα. Ωστόσο, αυτήν τη δουλειά θα έκανα, ανεξάρτητα αν έπαιρνα μια δραχμή ή ένα εκατομμύριο. Από μικρός αυτό ξέρω, να τραγουδάω, και δεν μπορώ να σου πω πως το έχω μέσα μου. Μπορείς να περιγράψεις πώς είναι να κάνεις έρωτα; Είναι κάτι που θεωρώ σημαντικό για τη δική μου ψυχοσύνθεση. Είναι ο τρόπος που έχω να πω πράγματα τα οποία ο ολίγον brutal και αρσενικός χαρακτήρας μου δε με αφήνει να εκφράσω με ευαισθησία» τόνισε στο Hello.
-Τις κρύβεις επίτηδες αυτές τις ευαίσθητες πτυχές σου;
«Όχι, απλώς δεν τις εκδηλώνω.»
- Συναντώντας ανθρώπους με μεγάλη καριέρα, σαν εσένα, συνειδητοποιείς ότι οι περισσότεροι, στον αγώνα του σουξέ, χάνουν τη διαδρομή και στο τέλος δεν απολαμβάνουν το ταξίδι.
«Καλλιτεχνικά απολαμβάνω πολύ αυτό που ζω. Αν έμπαινες στην ψυχή μου την ώρα που μοιράζομαι πράγματα, ειδικά στις συναυλίες με νέους ανθρώπους, νιώθω ευλογημένος. Μετά απο μια τέτοια στιγμή αποσύρομαι και ζω με την ανάμνηση της σ' ένα ερημικό μέρος, για να μη χάσω την ουσία.»
-Τι ήταν αυτό που σ' έκανε να δεις διαφορετικά τη ζωή σου;
«Το ότι έφτασα να είμαι στην πρώτη γραμμή και να μην απολαμβάνω τίποτα. Τα παράτησα, πήγα να τρελαθώ, έχασα τον εαυτό μου. Μου έλεγαν «Ποιος είσαι εσύ, ρε φίλε; Δε σε ξέρω, δε μ' ενδιαφέρεις». Αν σου έρθει απότομα η δόξα, πρέπει να ξέρεις να τη διαχειριστείς. Είναι η περίοδος του νεοπλουτισμού που βιώνουν όλοι.»
- Τη δική σου, πώς τη βίωσες;
«Δε θα τη χαρακτήριζα έτσι. Είτε είχα λεφτά είτε όχι, όλο αυτό μ' έκανε κι ένιωθα πολύ σπουδαίος.»
- Φαντάζομαι ότι θα είχες και αυλικούς, που ενίσχυαν το «εγώ» σου;
« Βέβαια. Μ' έκαναν να νιώθω ότι ήμουν σο καλύτερος στον κόσμο. Όλοι την πατάνε μ' αυτό. Μετά, όταν κατάλαβα ότι πρέπει να ηρεμήσω, ξανάρχισα από την αρχή και πολύ πιο ωραία.»
- Μετά απ' αυτό ένιωσες ότι είχες μια κάμψη στην καριέρα σου;
«Τεράστια κάμψη!»
- Και τι συνέβη κι ένιωσες την ανάγκη να γίνεις ξανά δημιουργικός;
« Σιγά-σιγά άρχισα να θέλω να τραγουδήσω και να γράψω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved