Εβελίνα Παπούλια: «Δε μπορώ να καταχωρήσω στο μυαλό μου την μανία των παπαράτσι»
Showbiz

Εβελίνα Παπούλια: «Δε μπορώ να καταχωρήσω στο μυαλό μου την μανία των παπαράτσι»

Για την προσωπική της ζωή, πώς αισθάνεται που βλέπει φωτογραφίες με το σύντροφο της κρεμασμένες στα περίπτερα αλλά αν έρχεται σε αμηχανία όταν την ρωτούν για τις σχέσεις της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Εβελίνα Παπούλια.


Τι νιώθεις όταν βλέπεις φωτογραφίες με τον σύντροφο σου να κρέμονται στα περίπτερα;
«Αν πάμε σε μια θεατρική πρεμιέρα και μας πετύχουν εκεί οι φωτογράφοι είμαι ήδη προετοιμασμένη ότι αυτό θα συμβεί. Με έχουν σοκάρει κάποιες φωτογραφίες μου από παπαράτσι. Συγκεκριμένα την ώρα που κατέβαζα το πρωί την κόρη μου για να μπει στο σχολικό. Αν τον είχα καταλάβει τον φωτογράφο , δεν ξέρω πως μπορεί να είχα αντιδράσει. Είναι πολύ ενοχλητικό να παραβιάζουν την προσωπική σου ζωή με αυτόν τον τρόπο»


Δεν είναι όμως κι αυτό ένα κομμάτι της δουλειάς σου;
«Όχι δεν είναι και πολλές φορές δημοσιογραφικά κάποια πράγματα μπερδεύονται. Η δουλειά μου είναι να αποδίδω τους ρόλους μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κι όχι να δείχνω στον κόσμο πως είμαι όταν ξυπνάω, που δεν έχω κιόλας όρεξη να μιλήσω σε κανέναν επειδή δεν έχω πιει καφέ! Για κάποιους άλλους μπορεί να είναι κι αυτό η δουλειά τους. Για μένα δεν είναι. Εγώ βαριέμαι να μάθω τι κάνει ο κανένας, δεν μπορώ να καταχωρήσω στο μυαλό μου την μανία των παπαράτσι»


Έρχεσαι σε αμηχανία όταν οι δημοσιογράφοι σε ρωτούν για τη σχέση σου;
«Γενικά τις έχω συνηθίσει αυτές τις ερωτήσεις για τις σχέσεις μου και γενικά βαριέμαι να απαντάω σε τόσο κλισέ πράγματα. Είναι σαν να βάζω σε κασέτα τον εαυτό μου και τον ακούω»


Εσύ δηλαδή τι θα ρωτούσες την Παπούλια αν την είχες απέναντι σου;
«Θα την ρωτούσα "πότε θα ηρεμήσεις λιγάκι;". Έχω ένα θέμα, δεν κάθομαι εύκολα. Είναι μια ερώτηση που τόσα χρόνια δεν την έχω απαντήσει μέσα μου. Θέλω συνέχεια να δημιουργώ, δεν μπορώ να με βλέπω να κάθομαι συνέχεια σε έναν καναπέ»
Πηγή: Αγορά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved