Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Είχα μια βεντέτα με έναν τρία χρόνια μεγαλύτερό μου και…»
Showbiz

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Είχα μια βεντέτα με έναν τρία χρόνια μεγαλύτερό μου και…»

O Δημήτρης Ουγγαρέζος καθημερινά ξυπνά πολύ πρωί για να πάει στο Mega με Μια. Πώς τα πάει με το πρωινό ξύπνημα;

«Ξυπνάω στις 5.30 γιατί πηγαίνω γυμναστήριο πριν την εκπομπή. Μετά το Πρωινό μου πηγαίνω στον Rythmos Fm, όπου και προετοιμάζω την ραδιοφωνική εκπομπή μέχρι να βγω στον αέρα 7 -10μ.μ. Προσωπική ζωή, ελάχιστη! Ευτυχώς έχω τους πέντε κολλητούς μου με τις κοπέλες τους και βγαίνουμε για φαγητό κάθε Παρασκευή βράδυ, ενώ κάθε Κυριακή συναντιόμαστε σε κάποιο σπίτι και βλέπουμε ταινίες. Έχω βάλει τη δουλειά πάνω από όλα και θα το μετανιώσω. Ως δέσμευση της νέας χρονιάς θα προσπαθήσω να έχω μια ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και στα προσωπικά μου» τόνισε στην εφημερίδα Αγορά.
-Ευχήθηκες το 2015 να βρεις το ταίρι σου;
«Τον άνθρωπο που θα κάνω οικογένεια, ναι θα ήθελα να τον βρω. Γουστάρω την οικογένεια και τα παιδιά και θα ήθελα να μπω σε μια τέτοια διαδικασία. «
-Σαν μοναχοπαίδι θα είσαι η χαρά της μαμάς σου!
«Μοναχοπαίδι, με πατέρα ναυτικό και με μια μητέρα παντός καιρού, κλασσική γυναίκα ναυτικού. Η μάνα μου με ...παρακολουθούσε . Το έμαθα μόλις πριν από 5 χρόνια όταν βγήκε στο Mad να μιλήσει για ένα θέμα σχετικό με γονείς. Εκεί το έμαθα. Στη τρίτη γυμνασίου είχα μια βεντέτα με έναν τρία χρόνια μεγαλύτερό μου ο οποίος με έπιασε σε ένα στενάκι του Π.Φαλήρου. Την ώρα που ήμουν έτοιμος να φάω της χρονιάς μου άκουσα μια φωνή από πίσω μου να με φωνάζει « Δημήτρη!». Ήταν η μητέρα μου...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved