Ο «βιασμός» της Βίσση που θα προκαλέσει αντιδράσεις…
Showbiz

Ο «βιασμός» της Βίσση που θα προκαλέσει αντιδράσεις…

Η Άννα Βίσση πέφτει θύμα βιασμού και ερωτεύεται τον... γιο της. Σοκάρει η υπόθεση της νέας ροκ όπερας του Νίκου Καρβέλα.

Μετά τους «Δαίμονες» και τη «Μάλα» ο εκκεντρικός δημιουργός επιστρέφει με ακόμη μία σκοτεινή ιστορία που περιέχει σκληρές σκηνές και εστιάζει σε έναν απαγορευμένο έρωτα.
Παρά το γεγονός ότι οι συντελεστές της θεατρικής υπερπαραγωγής που θα ανέβει στο Πάνθεον σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα έχουν πάρει... όρκο σιωπής, ώστε να μην αποκαλυφθούν στοιχεία σχετικά με το στόρι μέχρι την πρεμιέρα, δεν είναι λίγες οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, με αποτέλεσμα να γίνεται... πάρτι στα social media Τον ρόλο του «κακού» της υπόθεσης ανέλαβε τούτη τη φορά ο Ιβάν Σβιτάιλο.
Ο γοητευτικός χορευτής από την Ουκρανία, που είδε τις μετοχές του στο... χρηματιστήριο της εγχώριας showbiz να ανεβαίνουν ψηλά μετά τη συμμετοχή του στο «J2US», πρόκειται να δείξει τον... χειρότερο εαυτό του στις «Καμπάνες του Εντελβάις». Θα δώσει σάρκα και οστά στον βιαστή της κεντρικής ηρωίδας, τουτέστιν της Άννας Βίσση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες καθημερινής εφημερίδας η σκηνή του βιασμού θα είναι ιδιαίτερα σκληρή.
Όμως η σεξουαλική κακοποίηση δεν είναι το μοναδικό δεινό που περιμένει την «αιώνια μούσα» του Καρβέλα στη σκηνή του Πάνθεον. «Ενσαρκώνω μια ηρωίδα, την Αννα, με σκοτεινό παρελθόν, με πολλά τραύματα ψυχικά, που τα κουβαλάει μέσα της για πολλά χρόνια. Ακόμη και τη στιγμή που θα καταφέρει να νιώσει την απόλυτη ευτυχία, εκεί παραμονεύει η πιο συνταρακτική γι' αυτήν αλήθεια, που θα την εξοντώσει και της δώσει το τελειωτικό χτύπημα» δήλωσε η σταρ σε συνέντευξη της πριν από λίγες μέρες, δίχως όμως να προχωρήσει σε περισσότερες αποκαλύψεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved