Την αποκαλούν το «αηδόνι» της Ηπείρου και είναι μητέρα της…
Showbiz

Την αποκαλούν το «αηδόνι» της Ηπείρου και είναι μητέρα της…

Η κόρη της που είναι μοντέλο βρίσκεται συνεχώς μπροστά στα φώτα, ενώ η ίδια, παρότι είναι τραγουδίστρια, δείχνει να αποφεύγει τη δημοσιότητα.

Η Δήμητρα Γραβάνη, γνωστή ερμηνεύτρια ηπειρώτικων τραγουδιών, είναι η μητέρα της Αλεξάνδρας Λοίζου! Η αλήθεια είναι πως ελάχιστοι γνωρίζουν ότι η εντυπωσιακή ξανθιά και πολύ νέα πεθερά του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου ασχολείται με τα καλλιτεχνικά. Η ερμηνεύτρια λατρεύει τη δουλειά της, αλλά φροντίζει να την κάνει όσο καλύτερα γίνεται χωρίς να αναφέρεται δημόσια στα προσωπικά της. Η καλλιτέχνιδα, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, αγάπησε από πολύ μικρή τη μουσική και εκτός από την εμπειρία του να τραγουδάει σε πανηγύρια της περιοχής της Ηπείρου, καλλιέργησε τη φωνή της σπουδάζοντας φωνητική. Έως τώρα έχει κυκλοφορήσει τέσσερα cd, τα οποία συγκεντρώνουν την προτίμηση των φίλων του συγκεκριμένου είδους.

Η Δήμητρα Γραβάνη στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με γνωστούς Ηπειρώτες κλαρινίστες. Σήμερα τη συνοδεύει στο κλαρίνο ο Δημήτρης Μημοπότσης - ένα από τα ονόματα που πρωτοστατούν στα περίφημα ηπειρώτικα γλέντια. «Η Δήμητρα είναι περιζήτητη σε γάμους, βαφτίσεις και αρραβώνες Ηπειρωτών σε όλη την Ελλάδα, ενώ το καλοκαίρι εμφανίζεται σε πολλά πανηγύρια της Ηπείρου. Παλαιότερα και ο σύζυγος της έπαιζε κλαρίνο και οι δυο τους αποτελούσαν ένα πολύ όμορφο καλλιτεχνικό ζευγάρι» καταλήγει η ίδια πηγή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved