Έλενα Ακριτίδου: «Κάποιες χρονιές δεν είχα καμία πρόταση»
Showbiz

Έλενα Ακριτίδου: «Κάποιες χρονιές δεν είχα καμία πρόταση»

Η Έλενα Ακριτίδου μίλησε για τον λόγο που απείχε για μεγάλο χρονικό διάστημα από τον χώρο ύστερα από πολλές και επιτυχημένες δουλειές.

«Πολύς κόσμο χάθηκε το τελευταίο διάστημα γιατί δεν υπήρχαν πολλές δουλειές στην τηλεόραση αλλά εγώ ήμουν και αρκετά κουρασμένη από το καθημερινό. Κάποιες φορές ήταν και επιλογή μου να απέχω. Σε γενικές γραμμές τις περισσότερες φορές δεν ήταν επιλογή μου. Δεν υπήρχε κάτι που να μου αρέσει και κάποιες χρονιές δεν είχα καμία πρόταση» είπε στο Mega Με Μια.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον ρόλο της στην σειρά «Μάνα Χ Ουρανού». «Είναι μια δουλειά που είχα χρόνια να περάσω τόσο καλά. Από τους συντελεστές, από τον ρόλο που έχω και λατρεύω, νομίζω είναι ένας από του δύο αγαπημένους μου ρόλους που έχω κάνει. Το κλίμα όλο είναι φανταστικό. Είμαι το πρότυπο της μάνας αλλά αποδεικνύεται δυστυχώς ότι δεν είναι απαραίτητα και ευτυχισμένη. Είναι μια γυναίκα που το πολεμάει και το έχω εκτιμήσει αυτό. Θεωρώ ότι τον ρόλο αυτό τον έκανα στην κατάλληλη ηλικία της καριέρας μου γιατί έχω περάσει ως η καλή και αγαπημένη του κοινού και είναι η πρώτη φορά που κάνω την κακιά. Έχω ξετρελαθεί γιατί από χρόνια ζητούσα να κάνω έναν άλλο ρόλο και δεν τύχαινε και αυτός είναι πολύ κόντρα σε μένα».
Επίσης μίλησε για τα παιδιά της και αν είναι αυστηρή μαμά. «Γενικά πιστεύω ότι τα παιδιά χρειάζονται πειθαρχία. Προσπαθώ επειδή είναι τρία και εγώ εργάζομαι να τα καταφέρνουν μόνοι τους και να βοηθάει ο ένας τον άλλον».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved