Μαριώ: «Η κόρη μου δεν θέλησε ποτέ να την πάω να γνωρίσει τον πατέρα της»
Showbiz

Μαριώ: «Η κόρη μου δεν θέλησε ποτέ να την πάω να γνωρίσει τον πατέρα της»

Η Μαριώ σε συνέντευξή της μίλησε για την κόρη της που προέκυψε από έναν μεγάλο έρωτα που δεν ήταν ο σύζυγός της.

Προκάλεσε όμως μεγάλη αίσθηση ότι είπατε σε συνέντευξη σας πως η κόρη σας δεν είναι παιδί του συζύγου σας, αλλά καρπός ενός μεγάλου έρωτα...
«Αυτό δεν έχει καμιά σημασία. Γιατί; Δεν ήταν κάτι κακό. Ήμουν τόσα χρόνια αρραβωνιασμένη. Αυτό το συμβάν ήταν γνωστό. Απλά το επάγγελμα που έκανα δεν άρεσε στους δικούς του και δεν ήθελαν να τον παντρευτώ. Έτσι ήταν εκείνα τα χρόνια στην επαρχία. Τότε ήταν πολύ δύσκολο να παντρευτεί κάποιος μια τραγουδίστρια. Άλλωστε, μετά δεν είχα καμία σχέση μαζί του. Εξαφανίστηκαν όλα. Προχώρησα τη ζωή μου. Γνώρισα τον μετέπειτα σύζυγο μου και έκλεισε η ζωή μου εκεί».

Δεν τον έχετε ξαναδεί αυτόν τον άντρα;
«Όχι. Δεν ενδιαφέρθηκα ποτέ να τον ξαναδώ. Δεν με αφορούσε πια. Τα έσβησα όλα. Η ζωή πάει μπροστά. Για μένα η ζωή μου ήταν το παιδί μου, η Μαρία μου. Ο Θεός ήταν μαζί μου, με βοήθησε, βρήκα τον άντρα μου, τον Δημήτρη, αγαπηθήκαμε κάναμε και παιδί και είμαστε όλοι μαζί αγαπημένοι, μια πολύ ωραία οικογένεια. Πλέον είναι μεγάλα παιδιά. Σαράντα εφτά η κόρη μου η Μαρία και σαράντα τρία ο Γιώργος».

Μετά το θόρυβο που έγινε με την αποκάλυψη σας αυτή άλλαξε κάτι;
«Τίποτα απολύτως .Όλα καλά. Από μένα το είχε μάθει η κόρη μου, το ήξερε. Δεν θέλησε ποτέ να την πάω να τον γνωρίσει. Ο πατέρας της είναι ο άντρας μου. Η ζωή μας είναι μια χαρά. Και δεν θέλω και κουτσομπολιά μέσα στο σπίτι μου. Τώρα το είπα αυτό, και ανοησία μου που το είπα, αλλά ήθελα να το ξεκαθαρίσω για κάποιους προσωπικούς μου λόγους».
Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved