Αλέξανδρος Παρίσης: «Δεν έχω κλείσει την πόρτα στην Ελλάδα»
Showbiz

Αλέξανδρος Παρίσης: «Δεν έχω κλείσει την πόρτα στην Ελλάδα»

Ο Αλέξανδρος Παρίσης σε συνέντευξή του μίλησε για την σειρά «Μπρούσκο», τα παιδιά του αλλά και για την Ελλάδα που του λείπει.

Σε παρακολουθούμε στην καθημερινή σειρά «Μπρούσκο».
«Προσπαθώντας να φύγω από την καθημερινότητα της Αθήνας, μαζί με τη σύζυγό μου, την Ελένη, επιλέξαμε την Κύπρο για να ζήσουμε. Τότε δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι η καριέρα θα μας ακολουθήσει εκεί. Μια ωραία πρωία, ενώ ζούσαμε ήδη δύο χρόνια στην Κύπρο και είχαμε κάνει το πρώτο μας παιδί, χτύπησε ένα τηλέφωνο και μου είπαν να κάνω ένα κάστινγκ για το "Μπρούσκο". Έχουμε φανταστική συνεργασία με το σκηνοθέτη Στάμο Τσάμη αλλά και με τον Αντρέα Γεωργίου».


Πόσο χρονών είναι τα παιδιά σου;
«Η μικρή είναι σχεδόν 3 ετών και 8 μηνών το νέο μέλος, ο γιος μου. Ένας άντρας εκτιμάει το γυναικείο φύλο όταν η γυναίκα γίνει μάνα και το ζήσει. Εκεί στα μάτια ενός άντρα η γυναίκα γίνεται ηρωίδα».


Τι σου λείπει περισσότερο από την Ελλάδα;
«Μου λείπουν οι γονείς μου, ο αδερφός μου, οι φίλοι μου, τα ανίψια μου. Πολλές φορές κάποια στοιχεία της παλιάς μου καθημερινότητας, τα οποία όμως με τριημεράκια με γεμίζουν, δεν χρειάζομαι παραπάνω ενέσεις από αυτό. Δεν έχω κλείσει την πόρτα στην Ελλάδα. Εύχομαι κάποια στιγμή τα πράγματα να φτιάξουν, να ορθοποδήσει η χώρα».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved