Παλληκαράκη: «Κουβαλούσα από το σπίτι μου έναν καθωσπρεπισμό που δεν ταίριαζε»
Showbiz

Παλληκαράκη: «Κουβαλούσα από το σπίτι μου έναν καθωσπρεπισμό που δεν ταίριαζε»

Η Νίκη Παλληκαράκη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πώς άφησε το θέατρο ι για την ιατρική και στην συνέχεια έκανε το ακριβώς αντίθετο.

Μου κάνει εντύπωση πάντως που στο παρελθόν αφήσατε το θέατρο για την Ιατρική κι έπειτα την Ιατρική για το θέατρο. Οξύμωρο δεν είναι;
«Ναι, είναι. Ως παιδί κι εγώ, είχα ανασφάλειες και φοβίες. Τρόμαξα από την ελευθερία του χώρου. Κουβαλούσα από το σπίτι μου έναν καθωσπρεπισμό που δεν ταίριαζε. Κι είναι ένα από τα καλά που μου έκανε αυτός ο χώρος. Κρύφτηκα και καλύφτηκα πίσω από τον καθωσπρεπισμό της επιστήμης».

Μεγαλώσατε σε αυστηρή οικογένεια; Μιλήσατε για καθωσπρεπισμό στο σπίτι...
«Όχι, αυστηρή δεν θα το έλεγα. Το χαρακτηριστικό της οικογένειάς μου ήταν το πάθος των γονιών μου. Οι γονείς μου ζούσαν ένα μεγάλο και παθιασμένο έρωτα και, ξέρετε, όταν υπάρχουν παιδιά, αυτό δεν είναι πάντα καλό. Δεν είναι εύκολο για ένα παιδί. Αυτό που ζούσαν τότε οι γονείς μου ήταν πολύ ωραίο, το τόσο έντονο, αλλά έπρεπε να φτάσω 18 χρόνων για να το πω».

Ισχύει ότι κάνετε ταξίδια μόνη σας;
«Όχι. Δεν πάω πάντα με μεγάλη παρέα, συνήθως με μία από τις πολύ καλές μου φίλες, όπως είναι η Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Με τη Δάφνη έχουμε κάνει υπέροχα ταξίδια μαζί».

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved