Νίνα Λοτσάρη: «Η αγένεια μπορεί να με εξοργίσει. Δεν την ανέχομαι»
Showbiz

Νίνα Λοτσάρη: «Η αγένεια μπορεί να με εξοργίσει. Δεν την ανέχομαι»

Το να είσαι μητέρα δύο παιδιών και να δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά στον χώρο του θεάματος, που εκ των πραγμάτων απαιτεί πολλή ενέργεια και χρόνο, δεν είναι εύκολο.

Η Νίνα Λοτσάρη, όμως, φαίνεται να τα έχει καταφέρει και να έχει βρει τις ισορροπίες της, καθώς και τρόπους για να είναι μια υπέροχη μαμά και μια άριστη επαγγελματίας. Έκανε την κριτική της και έμαθε πόσο σκληρό είναι να έρχεται κανείς αντιμέτωπος με τον εαυτό του. «Κάνω αυτοκριτική και είμαι πολύ αυστηρή. Γι' αυτό αποφεύγω να κρίνω τους άλλους ανθρώπους. Αν μπορεί να σε πληγώσει ο εαυτός σου, φανταστείτε τι μπορούν να κάνουν τα λόγια κάποιου άλλου. Αυτό που έχει πραγματική αξία για μένα είναι να έχει κανείς καθαρή τη συνείδησή του. Μέσα από αυτή την ανασκόπηση και την ειλικρινή αντιμετώπιση βρίσκω τις ισορροπίες μου» τόνισε στο Secret.
Η τραγουδίστρια, όμως, έχει και την αχίλλειο πτέρνα της και αυτή δεν είναι άλλη από την αγένεια! «Γαλουχήθηκα με τέτοιες αρχές από δύο υπέροχους γονείς, που η αγένεια μπορεί να με εξοργίσει. Δεν την ανέχομαι και με αυτή την αρχή της ευγένειας μεγαλώνω και τα δικά μου παιδιά», λέει χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved