Βασιλική Ανδρίτσου: «Δεν τα πάω καθόλου καλά με το διαδίκτυο»
Showbiz

Βασιλική Ανδρίτσου: «Δεν τα πάω καθόλου καλά με το διαδίκτυο»

Η Βασιλική Ανδρίτσου πρωταγωνιστεί στην σειρά Τρίχες. Την επηρέασαν οι δυσμενείς κριτικές που δέχτηκε η σειρά;

«Καθόλου. Κάθε δουλειά έχει τους φαν και τους επικριτές της. Εμείς οφείλουμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και να την υποστηρίξουμε γιατί μας αρέσει και την αγαπάμε. Δίνουμε πολλή σημασία για το τίποτα... Δεν βούλιαξε και η χώρα, αν μια σειρά δεν αρέσει σε κάποιους. Και σ' εμένα δεν αρέσουν κάποιες σειρές που άλλοι τρελαίνονται, αλλά τι να "κάνουμε; Αν σε κάποιον δεν αρέσει κάτι ας μην το δει. Είναι τόσο απλό!» τόνισε στο ένθετο Τηλεόραση.
-Δεν ασχολείσαι καθόλου με τους κριτικούς;
«Θα διαβάσω κάτι. Αν δω ότι στα σχόλια υπάρχει εμπάθεια, δεν συνεχίζω. Αν είναι κάτι εμπεριστατωμένο, το μελετάω για να γίνω καλύτερη στο μέλλον. Για μένα ο κριτικός είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δουλεύει με τον ιδρώτα άλλων ανθρώπων. Με ενδιαφέρει περισσότερο ο ιδρώτας ο δικός μου και γι' αυτό δεν ασχολούμαι.»
-Δεν σε ενοχλεί, δηλαδή, ούτε το ότι την επόμενη μέρα σε όλα τα sites και τα blogs μπορεί να είναι θέμα τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς;
«Για να είμαι ειλικρινής, δεν τα πάω καθόλου καλά με το Διαδίκτυο. Σιχαίνομαι τα chats και πολλά ακόμα, οπότε δεν διαβάζω και τα πάντα. Οσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης, τα βλέπω μόνο στο πρώτο επεισόδιο, μετά δεν ρωτάω ξανά γι' αυτά γιατί δεν μπορούν να επηρεάσουν τη δουλειά μου. Έχω κάνει και σίριαλ με 45% τηλεθέαση αλλά δεν άλλαξε κάτι. Θέλω να πω ότι τα νούμερα δεν με κάνουν να παίζω χειρότερα ή καλύτερα. Πάντως, για να βάζω τα πράγματα στη θέση τους, είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με τα νούμερα στις «Τρίχες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved