Γκαλένα Βελίκοβα: «Είμαι συντονισμένη με τη νοοτροπία της ανατροφής μωρών και χαίρομαι»
Showbiz

Γκαλένα Βελίκοβα: «Είμαι συντονισμένη με τη νοοτροπία της ανατροφής μωρών και χαίρομαι»

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει αυτό τον καιρό η Γκαλένα Βελίκοβα, καθώς, μετά τη γέννηση της πρωτότοκης κόρης της, Κασσιανής,

πριν από ενάμισι χρόνο, ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Χαϊνά. Βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και παρ' όλα αυτά είναι αεικίνητη.


Ήθελες δεύτερο παιδί τόσο σύντομα; «Επιθυμούσα ένα δεύτερο παιδί, αλλά δεν το είχα σκεφτεί τόσο άμεσα. Εχω διαβάσει ότι τα παιδιά επιλέγουν τους γονείς τους και μάλλον αυτό συνέβη»

Πώς νιώθεις τώρα που πλησιάζει η ώρα του τοκετού; «Είμαι ήδη στη διαδικασία να ξυπνάω το βράδυ, να μην κοιμάμαι πολύ, αφού η Κασσιανή είναι μόλις 16 μηνών. Είμαι συντονισμένη με τη νοοτροπία της ανατροφής μωρών και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Ολο αυτό είναι μια διαδικασία πρωτόγνωρη για μένα, γιατί όλα αυτά τα χρόνια ήμουν αφοσιωμένη αποκλειστικά στη δουλειά μου»

Πόσο άλλαξε η καθημερινότητά σου με τη γέννηση της Κασσιανής; «Ήρθαν τα πάνω κάτω. Κάποτε η προτεραιότητά μου ήταν να εξελιχθώ στη δουλειά μου, να προχωρήσω. Τώρα ακυρώνω πολλές δουλειές και έχω βάλει πάνω απ' όλα το παιδί μου. Οι ανάγκες του παιδιού και της οικογένειάς μου είναι αυτό που με γεμίζει και με ικανοποιεί. Νιώθω ευτυχισμένη. Αφήνεις άλλα πράγματα πίσω, αλλά δεν σου κοστίζει. Αλλάζεις τα όνειρά σου και τα οράματά σου. Δεν δίνεις βάση σε πολλά ζητήματα που παλαιότερα σε άγχωνα», λέει στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved