Μάγδα Τσέγκου: «Βαρέθηκα να ακούω το 'πότε παντρεύεσαι', λες και µου έγινε η πρόταση»
Showbiz

Μάγδα Τσέγκου: «Βαρέθηκα να ακούω το 'πότε παντρεύεσαι', λες και µου έγινε η πρόταση»

Μπορεί η Μάγδα Τσέγκου να απολαμβάνει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του συντρόφου της, του αρχιτέκτονα τοπίου Γιώργου Βερναρδάκη, όμως όπως αποκαλύπτει δεν της έχει γίνει πρόταση γάμου και έχει βαρεθεί να ακούει την ερώτηση πότε παντρεύεται.

Στο σχόλιο δημοσιογράφου ότι η ίδια αποφεύγει να απασχολεί με την προσωπική της ζωή, η δημοσιογράφος λέει στη real: «∆εν νοµίζω ότι ενδιαφέρει κάποιον τι κάνω και πού πάω. Ο κόσµος έχει σοβαρά θέµατα να ασχοληθεί. Βαρέθηκα να ακούω το «πότε παντρεύεσαι», λες και µου έγινε η πρόταση. Σιγά µη χάσουν τον ύπνο τους. Το κουτσοµπολιό το ξέρω απ' το χωριό µου καλύτερα. ∆εν θα «µασήσω» τώρα».

Μπορείς µε αυτή τη δουλειά να έχεις µια ισορροπηµένη προσωπική ζωή; Έχεις σκεφτεί να κάνεις οικογένεια;

«Όταν θέλεις, µπορείς. Η δουλειά δεν πρέπει να αποτελεί εµπόδιο για να συµβούν όµορφες αλλαγές στη ζωή ενός ανθρώπου. Ίσα-ίσα. Ο γάµος, η συµβίωση, η αγάπη µπορούν να είναι στήριγµα σε κάθε δυσκολία που έχουµε στην επαγγελµατική ζωή. Όταν έχεις τον σωστό άνθρωπο δίπλα σου, νιώθεις την ανάγκη να κάνεις οικογένεια. Είναι η φυσική κατάληξη όταν υπάρχει αληθινή αγάπη. Υγεία να έχουµε και όλα θα γίνουν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved