Ζαχαρίας Ρόχας: «Κυκλοφορούσα και δεν ήξερα ποιος θα με «φάει»»
Showbiz

Ζαχαρίας Ρόχας: «Κυκλοφορούσα και δεν ήξερα ποιος θα με «φάει»»

Καλεσμένος στα Καρντάσιανς ήταν ο Ζαχαρίας Ρόχας, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τη ληστεία στο διαμέρισμά του, τη συμπλοκή του με τους κακοποιούς στην Κουμουνδούρου, οι οποίοι τον μαχαίρωσαν και τη Χρυσή Αυγή.

«Έχω αγοράσει ένα σπίτι στην Κουμουνδούρου και κάποια στιγμή έπεσα θύμα κλοπής, όπως όλοι στην πολυκατοικία. Δυστυχώς είχα την ατυχία μέσα στην πολυκατοικία να ζει μια ομάδα ληστών. Κάποια στιγμή, που σφαζόντουσαν μεταξύ τους, ειδοποίησα την αστυνομία. Θεώρησαν ότι αυτή ήταν μια εχθρική ενέργεια εναντίον τους και μου την πέσανε. Με μαχαίρωσαν στο πόδι και η αστυνομία μου είπε ότι δεν μπορεί να με προστατεύσει. Έπρεπε να πάρω μία θέση, όταν ρωτήθηκα, για το θέμα της παραβατικότητας στο κέντρο. Θεωρώ ότι θα ήταν άτιμο να πω ότι μου την πέσανε Κούρδοι και οι Κούρδοι είναι κακοί άνθρωποι. Το θέμα της παραβατικότητας στο κέντρο είναι θέμα ποιότητας και θέμα πολιτικής βούλησης».

Όσον αφορά τη Χρυσή Αυγή είπε: «Και βεβαίως μου την έπεσε η Χρυσή Αυγή, η οποία μέσα από το διαδίκτυο έβριζε και ούρλιαζε. Κάποια στιγμή παραιτήθηκαν από τη στοχοποίηση αυτή. Εγώ για ένα διάστημα κυκλοφορούσα και δεν ήξερα ποιος θα με "φάει". Θα με "φάει" Έλληνας, θα με "φάει" Κούρδος, θα με "φάει" ένας πολύ Έλληνας; Τελείωσε αυτή η ιστορία, ελπίζω. Όχι ότι αυτοί άλλαξαν γνώμη, απλώς στοχοποιούν κατά καιρούς άλλους ανθρώπους».

Και πρόσθεσε: «Εγώ είπα αυτό που πραγματικά πιστεύω. Αυτό που ένιωθα και αυτό που θεωρώ, ως κάτοικος του κέντρου, του μοναδικού κέντρου ευρωπαϊκής πρωτεύουσας που είναι υποβαθμισμένο. Να πω τι το συμβαίνει. Το βλέπω. Είναι η καθημερινότητά μου. Ξέρω ότι έξω από την πόρτα μου κάθε πρωί είναι τέσσερις μαύροι που πουλάνε ναρκωτικά. Εγώ τους βλέπω. Γιατί δεν τους βλέπει και ο αστυνομικός να τους συλλάβει;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved