Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε μετά από χρόνια ότι δέχτηκε πρόταση γάμου από τον άντρα της με μέσο…
Showbiz

Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε μετά από χρόνια ότι δέχτηκε πρόταση γάμου από τον άντρα της με μέσο…

Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε μετά από χρόνια ότι δέχτηκε πρόταση γάμου από τον άντρα της με μέσο...


Η Ηρώ Μουκίου μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο joinUs για όλα. To www.gossiptv.gr σας παρουσιάζει τι είπε η ηθοποιός:
Για τον γάμο εξ' αποστάσεως:
«Ο άντρας μου μένει στην Λάρισα και εγώ στην Αθήνα. Είμαστε το ζευγάρι του Σαββατοκύριακου. Λειτουργεί πολύ καλά, θεραπευτικά. Γύρισα στην Αθήνα λόγω της κόρης μου και ο άντρας μου το δέχτηκε. Φοβηθήκαμε πολύ για τη σχέση μας, τσακωθήκαμε, κλάψαμε, ανησυχήσαμε, ζηλέψαμε.»
Για την πρόταση γάμου με SMS:
«Περίπου στον ένα μήνα της σχέσης μας μου ήρθε μήνυμα στο κινητό: «θέλεις να γίνεις γυναίκα μου»; Και εγώ του είπα «ναι». Το μόνο που έβαλα κάτω ήταν πώς θα ενταχθεί μέσα στο περιβάλλον ένας νέος σύντροφος. Ρώτησα την κόρη μου, ήταν ήδη 5,5 χρονών και μπορούσε να πει έστω από ένστικτο αν της πάει. Πήρα την άδειά της, την ευχή της και παντρευτήκαμε με πολιτικό στον 1,5 μήνα. Νιώθω ακόμα έρωτα για τον άντρα μου μετά από 14 χρόνια. Κι έτσι δείχνει και εκείνος.»
Για την ηλικία της:
«Τον Οκτώβριο έγινα 51. Τα 50 δεν μπορώ να σου πω ότι είναι ωραία, είναι μια μετάβαση περίεργη. Ο χρόνος δεν είναι ωραίο πράγμα σε μία γυναίκα. Αλλά ποτέ δεν είχα αγωνία να διατηρηθώ νέα και όμορφη. Τα πάντα πάνω μου μαρτυρούν ότι δεν είμαι του καλλωπισμού. Μόνο τα τυπικά, ό,τι πρέπει για να μην είμαι αποκρουστική.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved