Η δήλωση της Demy μετά τον χωρισμό που θα συζητηθεί!
Showbiz

Η δήλωση της Demy μετά τον χωρισμό που θα συζητηθεί!

Μετά το χωρισμό της από τον Άκη Πετρετζίκη η Demy μίλησε για την προσωπική της ζωή και τα δημοσιεύματα.

Σε ενοχλούν δημοσιεύματα μερίδας του τύπου που ασχολούνται για την προσωπική σου ζωή, είτε αναφέρονται σε έναν έρωτά σου είτε σε έναν χωρισμό σου, όπως συνέβη πρόσφατα;

Δεν με ενοχλεί τίποτα το οποίο είναι αληθινό. Οι αληθινές ειδήσεις έχουν λόγο ύπαρξης. Με ενοχλούν τα ψέματα και η παραπλανητική δημοσιογραφία.
Θεωρείς ότι είναι παράλογο το κοινό να ασχολείται με τα προσωπικά του εκάστοτε καλλιτέχνη;

Θεωρείς ότι είναι παράλογο το κοινό να ασχολείται με τα προσωπικά του εκάστοτε καλλιτέχνη;

Δεν το θεωρώ παράλογο, εξάλλου όλη η δημοσιογραφία του lifestyle, στηρίζεται σε αυτό. Δεν θα μπορούσα εγώ να βγάλω παράλογο κάτι που, να στο πω απλά, πουλάει. Από την πλευρά μου, όμως, το σέβομαι, αλλά προτιμώ να μην το τροφοδοτώ με την προσωπική μου ζωή.

Πλέον δίνεις περισσότερη βάση στην καριέρα σου παρά στην προσωπική σου ζωή;

Δεν έχει αλλάξει κάτι. Πάντα ήθελα να τα εξισορροπώ και τα δύο, γιατί το έχω και εγώ η ίδια ανάγκη. Η καριέρα μου είναι παρά πολύ σημαντική για μένα, αλλά και οι άνθρωποι που έχω στη ζωή μου είναι σημαντικοί για μένα. Δεν θα θυσίαζα τίποτα από τα δύο!

Κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα μπορούσες να φανταστείς έναν άντρα πατέρα των παιδιών σου;

Έρωτας και αγάπη. Υπάρχει κάτι άλλο; Νομίζω όσο και να περιγράφουμε πώς θέλουμε τον σύντροφο μας, στο τέλος της ημέρας είμαστε με αυτόν που ερωτευόμαστε, αυτόν που αγαπάμε. Και με αυτόν σχεδιάζουμε και το μέλλον.

Πηγή:Down Town της Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved