Σταύρου: «Κυκλοφορούσα με στενά τζιν, αρβύλες, δερμάτινα και με μαλλιά όρθια»
Showbiz

Σταύρου: «Κυκλοφορούσα με στενά τζιν, αρβύλες, δερμάτινα και με μαλλιά όρθια»

Ο Αλέξανδρος Σταύρου είχε μια έντονη εφηβεία και εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του ότι είχε εντελώς διαφορετικό look.

Ξέρω ότι είχατε και οι δύο έντονη εφηβεία.
«Μεγάλωσα στην Πλάκα, αλλά με την παρέα μου συχνάζαμε στα Εξάρχεια. Στην εφηβεία μου άκουγα ψυχεδελική ροκ, είδος που υποστήριζε μόνο ένα 5% της νεολαίας. Επηρεασμένος από τα μουσικά μου ακούσματα, κυκλοφορούσα με στενά τζιν, αρβύλες, δερμάτινα και είχα τα μαλλιά μου όρθια. Όσοι ανήκουν στη δική μου γενιά θα θυμούνται πολλούς τσαμπουκάδες που γίνονταν στο Μπραχάμι, ανάμεσα σε νέους που άκουγαν διαφορετικό είδος μουσικής».


Είχε τύχει να γυρίσεις σπίτι σου με μαυρισμένο μάτι;
«Ναι, αμέ. Όταν κάποιος είναι σε νεαρή ηλικία, το αίμα του βράζει και, προσπαθώντας να αναγνωρίσει ποιοι είναι οι άλλοι γύρω του, κάνει διάφορα. Ο θυμός είναι πιο έντονος όπως και η διάθεση για ανατροπή. Δεν έφτασα όμως ποτέ σε ακρότητες. Και το λέω αυτό γιατί ξέρω άτομα που ο θυμός τους οδήγησε να σπάνε βιτρίνες».


Σε σχολίαζαν όταν είχες τα μαλλιά σου όρθια;
«Φαντάζομαι πως ναι. Στο σχολείο μου ήμουν ο μοναδικός που είχε αυτή την εμφάνιση, αλλά ούτε ενοχλούσα κανέναν ούτε με ενοχλούσε κανείς, γιατί όλο αυτό ήταν απόρροια των ιδιαίτερων μουσικών μου προτιμήσεων. Ο μοναδικός άνθρωπος με τον οποίο είχα πρόβλημα στο σχολείο ήταν ένας καθηγητής της γυμναστικής, που μία φορά με πρόσβαλε άσχημα. Δυο χρόνια μετά μάθαμε ότι ήταν καταχραστής του ελληνικού Δημοσίου και εξαφανίστηκε. Με όλους τους υπόλοιπους είχα από κανονικές μέχρι πολύ καλές σχέσεις».


Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved