Η ιστορία ενός αγοριού που συγκλόνισε τη νέα μαμά Βάσω Κολλιδά
Showbiz

Η ιστορία ενός αγοριού που συγκλόνισε τη νέα μαμά Βάσω Κολλιδά

Ευτυχισμένη βιώνει τις πρώτες μέρες της ζωής του γιου της η Βάσω Κολλιδά η οποία δείχνει να έχει αγαπήσει τον νέο της ρόλο ως μαμά.

Το μοντέλο, παρουσιάστρια και σχεδιάστρια ρούχων, ανέβασε στο προσωπικό της blog σήμερα το πρωί μία πραγματικά συγκινητική ιστορία που τη συγκλόνισε όπως και η ίδια παραδέχτηκε. Η Βάσω, αναφέρθηκε στον μικρό Τζετ, ένα πανέμορφο αγοράκι που προ ημερών γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια. Για την οικογένειά του τα γενέθλιά του ήταν μία μεγάλη γιορτή καθώς ο Τζετ γεννήθηκε μόλις 700 γρ., πρόωρα και χρειάστηκε να παλέψει πολύ για να κρατηθεί στη ζωή. Όπως γράφει και η ίδια η Βάσω: «Καλημέρα σας φίλες μου.
Κάθε πρωί πριν ξυπνήσει ο μπέμπης, προσπαθώ να μπαίνω στο Ίντερνετ να διαβάζω ειδήσεις γιατί η υπόλοιπη μέρα μου είναι γεμάτη. Σήμερα το πρωί έπεσα πάνω σε ένα πολύ συγκινητικό αλλά ταυτόχρονα και πολύ γλυκό θέμα που αφορούσε την γέννησε του μικροσκοπικού Τζετ που ήρθε στη ζωή, χάρη στην δύναμη της αγάπης της μαμάς του!
Ο μικρούλης Τζετ Μόρις πρόσφατα γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια και οι γονείς του έχουν κάθε λόγο να είναι τρισευτυχισμένοι. Όπως κάθε γονιός άλλωστε. Η διαφορά είναι ότι ο Τζετ έπρεπε να παλέψει πολύ για την επιβίωση ώστε να καταφέρει να σβήσει το πρώτο του κεράκι.
Όταν γεννήθηκε ο Τζετ, ζύγιζε λιγότερο από 700 γραμμάρια και ήταν μικρότερος σε μήκος από την παλάμη του πατέρα του! Και αυτό γιατί όταν η μαμά του βρισκόταν στην 20ή εβδομάδα κύησης της έσπασαν τα νερά και οι γιατροί της συνέστησαν διακοπή της κύησης, λέγοντάς της ότι το δεν είχε καμία ελπίδα να ζήσει. Εκείνη αγνόησε τις προτροπές των γιατρών και αποφάσισε να προχωρήσει κανονικά την εγκυμοσύνη της, γεννώντας το μωρό της 5 εβδομάδες αργότερα, στην 25η εβδομάδα της κύησής της, αφού ο μικρός ζούσε στη μήτρα της του αφότου έσπασαν τα νερά της.».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved