Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Εάν βιώνεις πραγματικά τον ρόλο τότε ίσως φλερτάρεις με τη σχιζοφρένεια»
Showbiz

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Εάν βιώνεις πραγματικά τον ρόλο τότε ίσως φλερτάρεις με τη σχιζοφρένεια»

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στην πρεμιέρα της 10ης εντολής υποδύεται τη σκληρή μαστροπό Θεωνη, που εκμεταλλεύεται γυναίκες θύματα του trafficking. Πώς ένιωσε;

«Βαθιά ταραγμένη. Χάνω το μυαλό μου όταν σκέφτομαι αυτή την πληγή, Την αθλιότητα της ανθρωπότητας. Το να εξαπατάς νεαρά κορίτσια με υποσχέσεις για καλύτερη ζωή και μετά να τα ρίχνεις, πνιγμένα στα ναρκωτικά, οε αυτό το σεξουαλικό σκλαβοπάζαρο το θεωρώ χειρότερο από το να σκοτώσεις. Την ίδια ευθύνη βέβαια έχουν και οι «πελάτες» τους. Αυτά τα κατώτερα δείγματα ανθρώπων είναι συναυτουργοί στο έγκλημα που θα συνεχίζεται όσο βαθαίνει η κρίση. Και σκεφτείτε πως αυτά τα κορίτσια θα μπορούσαν να είναι κόρες και αδερφές μας» τόνισε στο Τηλέραμα.
- Ταράζουν τα όνειρα σας παρόμοιοι ρόλοι, που βουτούν στα χειρότερα της ανθρώπινης φύσης;
«Ίσως περιμένατε να ακούσετε κάτι πομπώδες, του στιλ "ξυπνάω με εφιάλτες, λουσμένη στον ιδρώτα", η αλήθεια όμως είναι πως τέτοιοι ρόλοι ουδέποτε έχουν ταράξει τα όνειρα μου. Ο ρόλος είναι ρόλος, είναι εκτός ανθρώπου, και πρέπει να τελειώνει με την υπόκλιση. Δεν μπορείς να φέρνεις τον χαρακτήρα που ερμηνεύεις σπίτι και να τον ζεις 24 ώρες το 24ωρο. Θα τρελαθείς. Κατά βάθος λέγονται πολλά κατά την γνώμη μου όμως ανήκουν στην σφαίρα του μύθου ή στις ανάγκες προσωπικής προβολής ή δουλειάς. Είναι ωστόσο και θέμα ανθρώπου. Εκείνο το λαμπρό πλάσμα, ο Χιθ Λέτζερ που χάθηκε πρόωρα, έλεγε πως αδυνατούσε να κοιμηθεί εξαιτίας των ρόλων του. Δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Πιστεύω πως για να υπηρετείς και τον πιο σκοτεινό ρόλο πρέπει να τα 'χεις 400. Εάν όμως τον βιώνεις πραγματικά τότε ίσως είσαι κλινική περίπτωση, φλερτάρεις με τη σχιζοφρένεια και δεν κάνεις για ηθοποιός»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved