Νίκος Πουρσανίδης: Η μετανάστευση στην Αγγλία, ο γάμος και ο ερχομός του παιδιού του
Showbiz

Νίκος Πουρσανίδης: Η μετανάστευση στην Αγγλία, ο γάμος και ο ερχομός του παιδιού του

Για την εποχή που έφυγε για την Αγγλία αλλά και τον πολιτικό γάμο που έκανε εκεί με τη σύζυγο του, Κατερίνα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Νίκος Πουρσανίδης.


Η μετανάστευση στην Αγγλία ήταν και ένας τρόπος να τσεκάρει αν η σχέση του με την Κατερίνα αντέχει στις δυσκολίες; «Όχι. Έτσι κι αλλιώς έχουμε περάσει πολλά πράγματα με την Κατερίνα - είμαστε μαζί οκτώ χρόνια. Περάσαμε άγχη, δυσκολίες, περιοδείες. Επιδαύρους, πρεμιέρες, παραστάσεις. Στην Αγγλία παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο στις 5 Νοεμβρίου του 2013, με λίγους φίλους, κάνοντας μετά ένα ωραίο πάρτι στο Σόχο, στο αγαπημένο μας μπαράκι. Στην Αγγλία κάναμε και το παιδί μας πριν από έξι μήνες, στην Αγγλία προσπαθήσαμε να βρούμε και οι δύο τον εαυτό μας. Η Κατερίνα μάλιστα ξεκίνησε να εργάζεται εκεί ως ατζέντισσα σε μια πολύ μεγάλη εταιρεία. Κάποιες σκέψεις του τύπου «τι κάνουμε εδώ;», «τι έχουμε αφήσει στην Ελλάδα;, ναι, υπήρξαν αλλά ήταν μόνο φευγαλέα. Οπότε ήμουν στα κάτω μου, με σήκωνε η Κατερίνα και το ίδιο, αντίστοιχα, έκανα και εγώ με εκείνη. Και είπαμε αφού περάσαμε κι αυτό, δεν μας χωρίζει τίποτα». Η Κατερίνα με έχει απελευθερώσει. Και δεν είναι μόνο ο έρωτας. Είναι ο έρωτας με τον σωστό άνθρωπο! Είναι όπως η μεταμόρφωση που συμβαίνει στον ήρωα μου στα Κλεμμένα όνειρα,τον Νότη, που από κακοί της υπόθεσης μετατρέπεται σε καλό επειδή βρίσκει την αγάπη μέσα του. Ο έρωτας και η αγάπη μπορούν να αλλάξουν τα πάντα», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Όσο για το αν γύρισαν στην Αθήνα λόγω του παιδιού; «Και για το παιδί. Για να έχουμε μια βοήθεια στην αρχή. Όταν πλέον γεννήθηκε και το παιδί μας έβαλα άλλες προτεραιότητες στη ζωή μου: έγινα πιο δραστήριος, πιο δημιουργικός, άρχισα να γράφω. Μάλιστα ξεκίνησα να δουλεύω ήδη το πρώτο μου σίριαλ, το οποίο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρουσιαστεί την επόμενη χρονιά στην ελληνική τηλεόραση», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved