Δείτε με ποια επώνυμη είναι ζευγάρι ο Κώστας Καραφώτης
Showbiz

Δείτε με ποια επώνυμη είναι ζευγάρι ο Κώστας Καραφώτης

Νέος έρωτας στην πόλη. Με ποια είναι ζευγάρι ο Κώστας Καραφώτης;

Η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά δεν είναι άλλη από την Ολυμπιονίκη, Κλέλια Πανταζή. Οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα σύμφωνα με το «Secret». Είναι μαζί περίπου τρεις μήνες, όμως έχουν καταφέρει να κρατήσουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Οι δυο τους ήρθαν κοντά μέσω κοινών γνωστών. Ο τραγουδιστής εντυπωσιάστηκε από τη γοητεία της, αλλά και εκείνη από την έντονη προσωπικότητά του και το χιούμορ του, αφού όσοι τον γνωρίζουν καλά ξέρουν πως είναι η ψυχή της παρέας. Μάλιστα, ο Κώστας Καραφώτης, παρά το ότι βρίσκονται πολύ λίγο καιρό μαζί, της έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και πρόσφατα, όταν η Κλέλια έκανε διακόσμηση στο σπίτι του, εκείνος ξετρελάθηκε από το αποτέλεσμα. Από την άλλη, και αυτός δεν της χαλάει κανένα χατίρι και φροντίζει συχνά να της κάνει εκπλήξεις, για να διατηρούν ακόμα πιο «ζωντανή» τη σχέση τους. Η Κλέλια, πάντως, μιλώντας σε δικούς της ανθρώπους, είπε ότι είναι πολύ ενθουσιασμένη από τη σχέση της με τον τραγουδιστή. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της στο παρελθόν, όταν ερωτεύεται, τα δίνει όλα.
Προς το παρόν το ζευγάρι δεν έχει πάρει την απόφαση να μείνει μαζί, όμως πολλές φορές η Κλέλια μένει στο σπίτι του Κώστα στα νότια προάστια. Μάλιστα, πολλά βράδια όταν ο Κώστας δεν έχει δουλειά, μαζεύουν καλούς φίλους και βλέπουν ταινίες. Φυσικά, από τα πρώτα άτομα που η Κλέλια μοιράστηκε το μυστικό της ήταν η μικρότερη αδελφή της, Αννυ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved