Τόνι Μαυρίδης: «Η Ευαγγελία είναι η γυναίκα της ζωής μου»
Showbiz

Τόνι Μαυρίδης: «Η Ευαγγελία είναι η γυναίκα της ζωής μου»

Τις πρώτες ετοιµασίες του γάµου τους έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό ο Τόνι Μαυρίδης και η αγαπηµένη του Ευαγγελία Καραµπατζάκη.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης, ο γνωστός παραγωγός και µουσικοσυνθέτης και η 28χρονη αγαπηµένη του αποφάσισαν να κάνουν το µεγάλο βήµα ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας και ήδη η όµορφη Καβαλιώτισσα αναζητεί το νυφικό των ονείρων της.
«Είµαι ευτυχισµένος. Η Ευαγγελία είναι η δύναµή µου, η γυναίκα της ζωής µου», αποκαλύπτει στη Real ο Τόνι Μαυρίδης και συνεχίζει: «Έχουµε ξεκινήσει να κάνουµε σχέδια γάµου. Θα παντρευτούµε µέσα στο 2015». Μπορεί το ζευγάρι να µην έχει κλείσει ακόµα εκκλησία ή συγκεκριµένη ηµεροµηνία για την πιο όµορφη ηµέρα της κοινής ζωής του, όµως επιθυµία και των δύο είναι να γίνει ο γάµος τους καλοκαίρι, πιθανότατα στις 9 Αυγούστου, ηµέρα επετείου της γνωριµίας τους, πριν από τέσσερα χρόνια στη Χαλκιδική, όπου περνούσαν και οι δύο τις διακοπές τους. Ακόµα δεν έχουν καταλήξει στην εκκλησία, όµως έχουν ήδη επιλέξει τον κουµπάρο τους. Και παρότι δέχτηκαν αρκετές προτάσεις από πολύ γνωστούς καλλιτέχνες, µιας και ο Τόνι συνεργάζεται µαζί τους και έχει «χτίσει» πολύ γερές φιλίες στον χώρο της µουσικής, θέλουν να κρατήσουν την υπόσχεση που έχουν δώσει εδώ και καιρό στη θεία της Ευαγγελίας, την Ελεονώρα Καζαντζίδου, η οποία ζει από κοντά το αγαπηµένο ζευγάρι και προσφέρθηκε να είναι εκείνη που θα τους στεφανώσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved