Μαρίνα Ασλάνογλου: «Παλεύω και εγώ με τους δαίμονές μου»
Showbiz

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Παλεύω και εγώ με τους δαίμονές μου»

Για τον τρόπο που αντιδράει σε μία σχέση αλλά και επαγγελματικά αλλά και για πιο προσωπικά της θέματα μιλάει η Μαρίνα Ασλάνογλου η οποία συνεχίζει θεατρικά με το έργο «Τζόρνταν».

Στην ερώτηση αν της αρέσει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στη ζωή της όπως η ηρωίδα της, η ΣίρλεΪ, εκείνη απαντά: «Κάποια πράγµατα που περνούν από το χέρι µου τα οργανώνω και τα σχεδιάζω. Κάποια άλλα τα αφήνω στη µοίρα τους, γιατί µου αρέσει να έχω και εκπλήξεις στη ζωή µου. Για το «Τζόρνταν», ας πούµε, ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστώ µε τον Μαστοράκη και εγώ ήµουν εκείνη που του πρότεινα να µε σκηνοθετήσει».

Αυτή η διάθεση ελέγχου σού έχει στοιχίσει ποτέ επαγγελµατικά;

«Στη δουλειά είµαι λίγο «αντράκι» και ας µου κοστίζει αυτό καµιά φορά, οικονοµικά και ψυχικά. Ξέρω τι θέλω από αυτή και κινούµαι µε την ανάλογη δύναµη και αυτοπεποίθηση. Μπορεί να είναι δύσκολος ο χώρος µας, αλλά αυτό µε ιντριγκάρει κιόλας. ∆εν θέλω να µε χαϊδεύει κανένας».

Στα προσωπικά σου ισχύει το ίδιο;

«Αυτά είναι µια άλλη ιστορία. Όλα θέλω να τα ξέρω στα προσωπικά και ναι, αυτό µου έχει στοιχίσει... Το γεγονός ότι έναν χρόνο περίπου τώρα είµαι µόνη µου -από επιλογή δική µου και όχι των άλλων- ξεκίνησε από βαθιά εσωτερική ανάγκη. Την ανάγκη να ξαναβρώ τον εαυτό µου».

Θεωρείς ότι τον είχες χάσει;

«Ναι. Και ο λόγος ήταν οι κακές συνθήκες. Οι συµβιβασµένες µου σχέσεις, αν θες, επίσηµες και ανεπίσηµες. Οπότε αποφάσισα πως δεν θα πιεστώ ποτέ και για κανέναν και για τίποτα στη ζωή µου, συναισθηµατικά και ψυχολογικά, ασχέτως εάν είµαι σαν άνθρωπος καταθλιπτική -όπως και οι περισσότεροι καλλιτέχνες- και παλεύω και εγώ µε τους δαίµονές µου».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved