Μαρία Ιωαννίδου: «Αν τα χρήματά μου δεν ήταν δεσμευμένα στην τράπεζα, θα μπορούσα…»
Showbiz

Μαρία Ιωαννίδου: «Αν τα χρήματά μου δεν ήταν δεσμευμένα στην τράπεζα, θα μπορούσα…»

Η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της δεν κρύβει ότι τον τελευταίο καιρό έπαθε «οικονομικό στραπάτσο», όπως το αποκαλεί.

«Θα μιλήσω όταν έρθει η ώρα. Το μόνο που έχω να πω προς το παρόν είναι ότι έχω κάνει πολλά λάθη με τα χρήματά μου -τα οποία δεν ξέρω να διαχειρίζομαι σωστά- και το πληρώνω τώρα ακριβά. Αν τα χρήματά μου δεν ήταν δεσμευμένα στην τράπεζα, θα μπορούσα φέτος να έκανα δική μου παραγωγή, το θεατρικό έργο "Τριαντάφυλλο στο Στήθος", που θέλω πολύ να ανεβάσω. Έτσι και φέτος παίζω στην επιτυχημένη παράσταση "Οίκος Ευγηρίας: Η Ευτυχισμένη Δύσις", στην οποία υποδύομαι μια γριά και το απολαμβάνω. Πάντα μου δίνουν χαρά και τα φιντανάκια που έρχονται στη σχολή μου για να μάθουν χορό», λέει σε καθημερινή εφημερίδα.
Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει την έχουν φέρει πολύ κοντά στη απόφαση να πουλήσει το εξοχικό σπίτι στο Μάτι που της χάρισε ο Φρέντυ Γερμανός. «Υπάρχει περίπτωση να το πουλήσω, και μόνο που το σκέφτομαι παθαίνω κάτι. Μιλάμε για ένα σπίτι στο οποίο έχω ζήσει ευτυχισμένες στιγμές με τον Φρέντυ. Ενα σπίτι γεμάτο χαρές και γέλια. Εκεί ηχούσε η γραφομηχανή του, έγραφε τα βιβλία του και εγώ διάβαζα τους ρόλους μου. Αν το πουλήσω, δεν θα μπορέσω να ξαναπατήσω στο Μάτι, γιατί για μένα αυτό το σπίτι ήταν σαν... χριστουγεννιάτικη γιορτή», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved