Ρέα Τουτουνζή: «Και παιδί να μην έρθει ποτέ, είμαστε ευτυχισμένοι ως ζευγάρι»
Showbiz

Ρέα Τουτουνζή: «Και παιδί να μην έρθει ποτέ, είμαστε ευτυχισμένοι ως ζευγάρι»

Η Ρέα Τουτουνζή σε συνέντευξή της μίλησε για τον σύζυγό της και αν επιθυμεί να αποκτήσει ένα παιδί.

Κοπέλες, συνάδελφοι σου, που βρέθηκαν στην ίδια πασαρέλα την εποχή εκείνη με σένα έκαναν πλούσιους γάμους. Συμβαίνει ή είναι και μια επιδίωξη;
«Δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος που είχα το γάμο στο μυαλό μου, δεν έχω μεγαλώσει έτσι. Αντίθετα, το απέφευγα. Μου είχε γίνει πρόταση γάμου δύο φορές, παλαιότερα, σε νεαρή ηλικία και τοαπέφευγα συνειδητά, δεν ήθελα. Μου είχαν κάνει πρόταση γάμου οι σύντροφοι που είχα εκείνη την περίοδο. Ήμουν πάντα "σχεσού", έκανα μεγάλεδ σχέσεις. Η μικρότερη περίοδος ήταν 3 χρόνια. Είμαι πολύ ντόμπρο παιδί, πολύ αντράκι, μου αρέσει, τα ξεκαθαρίσματα μου να είναι σταράτα, ξξηγημένα, να μην υπάρχουν παρεξηγήσει. Είμαι ανεκτικόδ άνθρωπος, δεν παρεξηγούμαι εύκολα.Με κάνει να περνάω τα όρια, το ψέμα».


Ποιο είναι το στοιχείο που σε κέρδισε στο σύζυγο σου για να δεχθείς να κάνεις γάμο;
«Ο άντρας μου τα έκανε όλα σωστά».

Είναι η χημεία, η στιγμή;
«Με διεκδίκησε όπως μου άρεσε να κάνει ο άντρας που θα με συντροφεύει. Είναι ο σωστός άνθρωπος, ο άνθρωπός μου. Είμαστε μαζί 4 χρόνια. Αγαπιόμαστε τόσο κι έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον».


Ένα παιδάκι στη ζωή σας το έχετε σκεφτεί;
«Δεν είμαστε παραδοσιακοί σε αυτό. Αν έρθει, είναι καλοδεχούμενο, αλλά δεν είμαστε το ζευγάρι που παντρευτήκαμε και θέλουμε να κάνουμε παιδί. Είμαστε καλά και όπως είμαστε. Και παιδί να μην έρθει ποτέ, είμαστε ευτυχισμένοι ως ζευγάρι».


Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved