Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Αν βλέπω ότι η σχέση δεν έχει μέλλον, την διακόπτω»
Showbiz

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Αν βλέπω ότι η σχέση δεν έχει μέλλον, την διακόπτω»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά.

Θέλεις να κάνεις ένα παιδί; Ναι. Ονειρεύεσαι να παντρευτείς;
«Ονειρεύομαι να είμαι με έναν άνθρωπο στο πλευρό μου έτσι όπως τον έχω φανταστεί. Από μικρή είχα πρότυπο ένα ζευγάρι από το συγγενικό μου περιβάλλον που δεν μάλωνε ποτέ μπροστά σε άλλους, δεν γνώριζε κανείς αν είναι καλά ή όχι μεταξύ τους, έδιναν την αίσθηση πως ο ένας θα υπερασπίζεται πάντα τον άλλο, ακόμα και όταν εκείνος έχει άδικο. Ήταν δεμένοι και ενωμένοι ουσιαστικά. Θέλω ο σύντροφος μου να είναι ευτυχισμένος όταν χαμογελώ, να με στηρίζει και να τον στηρίζω σε οτιδήποτε κάνει».


Έφτασες ποτέ κοντά στο γάμο;
«Υπήρξαν σχέσεις στη ζωή μου που ήταν πολύ σοβαρές, που ο σύντροφος μου, μου είχε πει ότι θα ήθελε να είμαι η μητέρα των παιδιών του. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήμασταν ένα βήμα πριν από το γάμο. Γενικά δεν κάνω σχέσεις αν δεν βλέπω μέλλον. Τις διακόπτω».


Αν έμενες έγκυος, πώς θα λειτουργούσες;
«Δεν είμαι υπέρ των εκτρώσων. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα ήταν καλοδεχούμενο το παιδί. Θα ήθελα όμως να έρθει από επιλογή. Περιμένω να μου βγάλει ο σύντροφος μου την αίσθηση του να θέλω συνειδητά να κάνω παιδί μαζί του. Όλες οι γυναίκες έχουμε ανάγκη να νιώσουμε συναισθηματική ασφάλεια».

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved