Μιχάλης Κουινέλης: «Τα χρήματα δεν είναι ό στόχος μου»
Showbiz

Μιχάλης Κουινέλης: «Τα χρήματα δεν είναι ό στόχος μου»

Ο Μιχάλης Κουινέλης και οι μεγάλες πίστες δεν... συνταθήκανε ποτέ, αν και έχουμε δει πολλάκις διάφορους καλλιτέχνες που έχουν κάνει τις ίδιες μουσικές επιλογές με εκείνον να το επιχειρούν.

«Η δική μου προσέγγιση απέναντι στη μουσική είναι τελείως διαφορετική. Δεν σνομπάρω τις μεγάλες πίστες, δεν το παίζω υπεράνω, απλώς, πώς το λένε, έχω διαφορετική καλλιτεχνική κοσμοθεωρία...» τόνισε στο Tv Έθνος.
-Ναι, αλλά οι πίστες φέρνουν τα μεγαλύτερα νυχτοκάματα και μέχρι έναν βαθμό και μια πιο λαμπερή καριέρα.
«Κοίταξε να δεις, το θέμα είναι το τι χρειάζεσαι σε αυτήν τη ζωή ή το τι πιστεύεις πως χρειάζεσαι. Όντως οι μεγάλες πίστες φέρνουν χρήματα και προβολή, όμως, πίστεψε με, εμένα δεν ήταν ποτέ αυτή η φάση μου. Γενικότερα είμαι ολιγαρκής άνθρωπος. Δεν με νοιάζει το πόσο ακριβό θα είναι αυτό που θα φορέσω και το πού θα μείνω. Για μένα η μουσική είναι χόμπι, είναι λαχτάρα, είναι αγάπη. Με τη μουσική θέλω να έχω πάντα ερασιτεχνική σχέση. Βέβαια, δεν λέω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος που από αυτό το χόμπι μου μπορώ και βγάζω και κάποια χρήματα, όμως αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα χρήματα δεν είναι ό στόχος μου. Δεν είπα να ασχοληθώ με τη μουσική έχοντας ως βασικό και κύριο γνώμονα το να φουσκώσω τους τραπεζικούς λογαριασμούς μου. Είμαι πιο... ασκητικός τύπος. Είναι τόσο περίεργο;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved