Μιχάλης Κουινέλης: «Είναι δύσκολο στις μέρες που ζούμε να γίνεις σωστός γονιός»
Showbiz

Μιχάλης Κουινέλης: «Είναι δύσκολο στις μέρες που ζούμε να γίνεις σωστός γονιός»

Είναι θέμα φιλοσοφίας το γεγονός ότι ο Μιχάλης Κουινέλης δεν εγκατέλειψε 17 χρόνια τώρα την Αλεξανδρούπολη για να έρθει μόνιμα στην Αθήνα;

«Γιατί να έρθω στην Αθήνα και τι να κάνω;»
- Με την έννοια ότι εδώ βρίσκονται οι δισκογραφικές, τα μαγαζιά, τα media και τέλος πάντων εδώ έχει στηθεί όλο αυτό το... πανηγύρι της εγχώριας showbiz.
«Οι επιχειρηματίες, τα μαγαζιά και το παιχνίδι με τα media με την έννοια που το βλέπουμε να γίνεται καθημερινά, δεν με αφορούν. Το μόνο που με νοιάζει είναι να φτιάχνω ωραία τραγούδια, που να αρέσουν στο κόσμο και σε μένα. Και ευτυχώς, επειδή η τεχνολογία προχωρά, το ίντερνετ και τα τηλέφωνα, μια χαρά μπορώ να είμαι στο στούντιο στην Αλεξανδρούπολη και να επικοινωνώ με την Αθήνα. Μεγάλη η χάρη του ιντερνετ γιατί έχει εκμηδενίσει τις αποστάσεις (γέλια)» τόνισε στο Tv Έθνος.
-Δεν ζεις δηλαδή κι εσύ το όνειρο του πότε θα σε φωτογραφήσει ο παπαράτσι στον μανάβη!
«Πλάκα κάνεις; Είμαι μια χαρά στην Αλεξανδρούπολη. Κάνω τη δουλίτσα μου, έχω το σπιτάκι μου, τα φιλαράκια μου, τους συνεργάτες μου, τη φαμίλια. Με άλλα λόγια έχω τα πάντα. Αυτά έχουν αξία και νόημα για μένα. Μία πιο... ιλουστρασιόν πραγματικότητα δεν με αφορά και δεν με αγγίζει. Ασε που για να είμαι και ειλικρινής, όλο αυτό το βρίσκω αστείο. Στην Ελλάδα ζούμε, όχι στην Αμερική.»
-Θα... αγριεύτηκες πέρυσι που τα media λόγω του «Voice» ασχολήθηκαν με την προσωπική σου ζωή και τη σχέση σου με την Ηβη.
«Μου 'ρθε λίγο απότομα.»
-Πάντως, από ένα σημείο και μετά είχε και πλάκα, γιατί μου έλεγαν «μα γιατί δεν μας το είπες ότι είσαι με την Ήβη»;
«Κι εγώ τους απαντούσα, «γιατί, με ρώτησε κανείς και σας το κράτησα κρυφό;» (γέλια)!»
-Πιο ρομαντικός... πεθαίνεις;
«Αλήθεια, δεν ξέρω αν όλο αυτό κατ' ουσίαν είναι ρομαντισμός ή ρεαλισμός. Ομως, σίγουρα θέλω να μπορώ να κοιτάω τόσο τους γονείς μου και όλους τους δικούς μου ανθρώπους στα μάτια με την ίδια καθαρότητα όπως όταν ήμουν παιδί και οι γονείς μου να βλέπουν στα μάτια μου το παιδί που μεγάλωσαν. Απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι είστε δεμένη οικογένεια. Αγαπώ πολύ τους δικούς μου. Και θέλω να είναι περήφανοι για το παιδί τους.»
- Αφού αγαπάς τόσο την οικογένεια, γιατί δεν επιχειρείς να κάνεις κι εσύ τη δική σου, να γίνεις μπαμπάς;
«Θα γούσταρα πάρα πολύ, αλλά φοβάμαι και λίγο. Είναι δύσκολο στις μέρες που ζούμε να γίνεις σωστός γονιός.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved