Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Νεότερη έχασα χρόνο λόγω αναβλητικότητας»
Showbiz

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Νεότερη έχασα χρόνο λόγω αναβλητικότητας»

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι ένα πολύ γνωστό πρόσωπο και με διάσημους γονείς. Αισθάνεται στάρ;

«Δεν ξέρω τι σημαίνει σταρ. Η επιτυχία της δουλειάς μου μου έχει δώσει την «άνεση» να μπαίνω με καθαρό στόχο και ενέργεια θετική στα πράγματα» τόνισε στο Tv Έθνος.
-Αντέχεις την κριτική; Τη δέχεσαι;
«Σαφώς. Έχω δεχθεί την έκθεση άρα δέχομαι και την κριτική. Παλιότερα με επηρέαζε πιο πολύ. Τώρα βλέπω πού μπορεί να με οδηγήσει καλύτερα. Είναι χρήσιμη η καλοπροαίρετη κριτική. Η κακοπροαίρετη κριτική δεν με αφορά.»
- Οι δυσκολίες σε φοβίζουν;
«Οχι πια. Τις περιμένω. Η ζωή δεν έχει μόνο εύκολα μονοπάτια, έχει και δύσκολα. Δεν με τρομάζουν. Έρχονται για να εξελιχθεί κανείς, μέσω της επαφής με τον εαυτό του. Οι προσωπικές μου δυσκολίες με έχουν οδηγήσει σε μια ζωή όπως τη θέλω... Οι ευκολίες μας κάνουν να χαιρόμαστε. Και να λέμε ευχαριστώ.»
- Είσαι τόσο εξωστρεφής στη ζωή σου όπως και στη σκηνή;
«Σίγουρα είμαι, αλλά στόχος είναι και το μέσα -στιγμές που θέλω να συνειδητοποιώ πού βρίσκομαι. Ο,τι έρχεται στη ζωή μου θέλω να είμαι σίγουρη ότι έχει «γράψει» μέσα μου. Δεν θέλω να έρχονται εμπειρίες που να μην τις έχω εισπράξει... Νεότερη έχασα χρόνο λόγω αναβλητικότητας, λόγω της αίσθησης της ματαιότητας που με διακατείχε. Όταν έπαψα να είμαι αναβλητική κέρδισα πολλά πράγματα... Τα τελευταία χρόνια λόγω υποχρεώσεων έχασα λίγο τον αυθορμητισμό μου και δεν μου άρεσε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved