Τάμτα: «Εγώ δεν έχω ζήσει ποτέ μόνη μου»
Showbiz

Τάμτα: «Εγώ δεν έχω ζήσει ποτέ μόνη μου»

Το φετινό χειμώνα η 19χρονη κόρη της τραγουδίστριας Τάμτα, Άνι, μετακόμισε στην περιφέρεια, καθώς ξεκίνησε τις φοιτητικές της σπουδές.

«Όταν μέναμε μαζί, υπήρχαν φορές που λόγω των αυξημένων επαγγελματικών μου υποχρεώσεων δεν την έβλεπα πολύ, όμως ήξερα πως είναι σπίτι. Τώρα είναι εντελώς διαφορετικό το συναίσθημα, αλλά το έχω πάρει πολύ χαλαρά, γιατί θεωρώ πως είναι πολύ σημαντική περίοδος της ζωής της. Χρειάζεται να μάθει να ζει μόνη της, και μάλιστα μαγειρεύει, κάτι που δεν το έκανε ποτέ, και μου στέλνει φωτογραφίες με κάτι περίεργα φαγητά που φτιάχνει. Φυσικά μου λείπει πολύ και θέλω να είμαστε μαζί, αλλά χαίρομαι που τώρα έχει τη ζωή στα χέρια της. Εγώ δεν έχω ζήσει ποτέ μόνη μου. Ακόμα και τώρα που έφυγε η κόρη μου συνεχίζω να μένω με τη μητέρα και τον αδελφό μου. Ήρθαν έτσι οι συγκυρίες στη ζωή μου, που δεν έχω κάνει μέχρι τώρα αυτό το βήμα. Κάποτε δεν μπορούσα, μετά που μπορούσα είχα δεθεί τόσο με τη μητέρα μου που δεν ήθελα να φύγω και ξέρω πως κι εκείνη χαίρεται που έχει τόσο ενεργό ρόλο στη ζωή μας. Κάποια στιγμή ίσως ' το κάνω» τόνισε στο People.
Λόγω της μικρής διαφοράς ηλικίας με την κόρη της (μόλις 15 χρόνια), έχουν την τυπική σχέση μητέρας και κόρης ή έχουν αναπτύξει μια πιο φιλική; «Από πολύ νωρίς η Ανι ήταν υπερπροστατευτική μαζί μου και είχε περισσότερο άγχος από εμένα για όλα, ενώ εγώ είμαι πιο cool γενικά, είναι ο τρόπος που διαχειρίζομαι τα πράγματα. Πέρσι, την εποχή που είχε πέσει ένα αεροπλάνο κι εγώ εκείνο το διάστημα ταξίδευα συχνά στην πατρίδα μου λόγω της συμμετοχής μου ως κριτής στο Χ-Factor, η μικρή είχε πέσει μέχρι και στα γόνατα μου, παρακαλώντας με να μην κάνω μακρινά αεροπορικά ταξίδια. Πρόσφατα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε "Μαμά, δεν θέλω να γεράσεις" και προσπαθούσα να της εξηγήσω πως έχουμε πολύ μικρή διαφορά μεταξύ μας. Παλαιότερα είχαμε περάσει το στάδιο που με ρωτούσε πού είμαι, με ποιον βγαίνω, τι ώρα θα γυρίσω. Ξέρω πως το έκανε από το άγχος της και όχι γιατί ήθελε να με ελέγχει. Νομίζω πως όλο αυτό το άγχος της το προκάλεσε το γεγόνος πως μέχρι την ηλικία των 8 η Άνι είχε μια φυσιολογική μαμά, που την πήγαινε σχολείο, της μαγείρευε και ξαφνικά λόγω των συνθηκών η μαμά της έγινε πιο εξωστρεφής, άρχισε να ντύνεται αλλιώς, να βάφεται, να λείπει περισσότερο, κάτι που δεν ήταν οικείο στη μικρή».
Ποιος είναι ο λόγος που δεν την έχουμε δει σχεδόν ποτέ με την κόρη της σε δημόσιες εμφανίσεις; «Η κόρη μου δεν γεννήθηκε από μια γνωστή στο ευρύ κοινό μαμά, στην πορεία έγινα αναγνωρίσιμη. Μάλιστα, στην αρχή ήταν ένα σοκ για εκείνη και έπρεπε να το κατανοήσει. Τώρα το έχουμε ξεπεράσει κάπως, αλλά εξακολουθεί να έχει άγχος για μένα και η έκθεση δεν της αρέσει» εξομολογείται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved