Κώστας Φραγκολιάς: «Την ηθοποιία και την υποκριτική έχω ως προτεραιότητα»
Showbiz

Κώστας Φραγκολιάς: «Την ηθοποιία και την υποκριτική έχω ως προτεραιότητα»

O Κώστας Φραγκολιάς συμμετέχει στην ομάδα του Happy Day. Πώς είναι η μέχρι τώρα εμπειρία του;

«Πολύ ωραία και εποικοδομητική. Ενημερώνομαι για τα πάντα, ακόμα και για ία πολιτικά δρώμενα, από την παρουσία των παιδιών, του Πέτρου Κου-σουλού και του Δήμου Βερύκιου. Είχαμε καιρό να σε δούμε τηλεοπτικά» τόνισε στο ένθετο Τηλεόραση.
-Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία σου;
«Μου είχαν γίνει και άλλες προτάσεις, αλλά είχα αρνηθεί ευγενικά. Οι προτάσεις αφορούσαν σε τέτοιου είδους εκπομπές. Η διαφορά με αυτήν ήταν η προσωπική μου γνωριμία με τη Σταματίνα, με την οποία είμαστε χρόνια φίλοι. Είμαστε και από την ίδια γειτονιά, την ήξερα και με ήξερε. Και με την Ελένη κάναμε παρέα όποτε πήγαινα Θεσσαλονίκη. Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να γνωρίσω τώρα καινούργιους συνεργάτες, καινούργιους ανθρώπους, να προσπαθήσω να βρω τα «κουμπιά» τους, τι είναι ο ένας, τι είναι ο άλλος... Φυσικά, όπως θα έκαναν και αυτοί για εμένα, με τις παραξενιές μου, την ιδιοσυγκρασία μου. Αυτή η εμπιστοσύνη που ένιωσα και με τη Σταματίνα, όταν το συζητήσαμε, με έκανε να δεχτώ. Από εκεί και πέρα πέρασα και άλλοι»
-Θα ήθελες να συνεχίσεις και του χρόνου στην εκπομπή;
«Καλώς εχόντων των πραγμάτων και μέχρι τώρα, ναι, θα το ήθελα. Ο μοναδικός λόγος που θα το άφηνα, γιατί δεν έχω ως πρώτη προτεραιότητα την παρουσίαση, θα ήταν κάποια πρόταση για σίριαλ. Κάτι τέτοιο δεν σου κρύβω ότι θα μου άρεσε, γιατί την ηθοποιία και την υποκριτική έχω ως προτεραιότητα, οπότε για κάτι τέτοιο θα το άφηνα, αλλιώς όχι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved