Το «καρφί» πρώην παίκτη του The Voice: ««Είναι μια φούσκα που σκάει γρήγορα»
Showbiz

Το «καρφί» πρώην παίκτη του The Voice: ««Είναι μια φούσκα που σκάει γρήγορα»

Πρώην παίκτης του The Voice μίλησε μεταξύ άλλων και για το talent show στο οποίο συμμετείχε!

Οικονομικές δυσκολίες αντιμετώπισες;

Έχω βρεθεί να μην έχω ούτε ένα ευρώ. Κλείστηκα στο σπίτι μου και ήμουν άσχημα ψυχολογικά. Καθόμουν αγκαλιά με τα ακουστικά, γιατί η μουσική είναι ο καλύτερος σύντροφος. Προσπαθούσα, όμως να βρω τρόπους να ορθοποδήσω. Έριξα το βάρος στη δουλειά μου.

Το ότι γνώριζες τον Αντώνη Ρέμο πριν από τη συμμετοχή σου στο The Voice πιστεύεις ότι επηρέασε την πορεία σου;

Το The Voice γενικά ήταν μια ωραία περιπέτεια. Το ότι γνώριζα τον Αντώνη δεν έπαιξε θετικό ρόλο. Ίσα ίσα το αντίθετο. Έπρεπε να είμαι δυο φορές καλύτερος για να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι εκεί. Είχαμε μεγαλύτερο βάρος και οι δυο.

Στεναχωρήθηκες που δε σε επέλεξε να συνεχίσεις;

Εγώ ήθελα να αποχωρήσω. Είχαμε κάνει μια συμφωνία πως αν δεν προχωρήσω μέσω του κόσμου να μη συνεχίσω. Πιστεύω πως αν κάνεις μια καλή εμφάνιση είναι καλύτερη από το να κάνεις 10 μέτριες. Δεν χρειαζόταν να ξαναζήσω αυτή τη διαδρομή γιατί ξέρω πως δεν παίζει κανένα ρόλο το πόσο αλός τραγουδιστής είσαι. Και αυτό φάνηκε και στην πορεία του παιχνιδιού, που είδαμε ότι οι καλοί τραγουδιστές δεν έφτασαν μέχρι τον τελικό.

Βοηθιούνται τα νέα παιδιά από talent shows όπως το The Voice;

O Δημήτρης Τικτόπουλος, ο ροκάς του πρώτου κύκλου του The Voice είπε στο περιοδικό YES «Πιστεύω ότι κανένας δεν βοηθιέται. Είναι μια φούσκα η οποία σκάει γρήγορα. Το μεγαλύτερο παράπονο μου ήταν πως οι περισσότεροι ήταν κατά των επαγγελματιών τραγουδιστών που πήγαν εκεί, όμως αυτοί ήταν οι πρώτοι που είχαν λόγο. Έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο τραγούδι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved