Κοραλία Καράντη: «Είπα πολλά όχι, αλλά κάποιες φορές έκανα και δουλειές που δεν με αντιπροσώπευαν»
Showbiz

Κοραλία Καράντη: «Είπα πολλά όχι, αλλά κάποιες φορές έκανα και δουλειές που δεν με αντιπροσώπευαν»

H Κοραλία Καράντη για να παίξει Τσέχωφ αρνήθηκε μια τηλεοπτική πρόταση που θα της απέφερε καλά χρήματα.

«Δεν μπορούσα γα αρνηθώ τον "Γλάρο" και ας είχα ανάγκη αυτά τα χρήματα. Παίρνω πολύ λιγότερα, αλλά κάνω αυτό που αγαπώ. Μακάρι να μπορώ να το κάνω και στο μέλλον, αλλά ποτέ δεν ξέρεις».
Υπηρέτησε με αγάπη την τηλεόραση και ξεχώρισε σε σειρές που άφησαν εποχή. Μετάνιωσε για κάποιες από αυτές ή όχι; «Είμαι περήφανη για κάποιες από αυτές όπως τη "Βεντέτα", το "Κόκκινο Φεγγάρι". Είπα πολλά όχι, αλλά κάποιες φορές έκανα και δουλειές που δεν με αντιπροσώπευαν απόλυτα. Όμως, όχι, δεν μετάνιωσα για κάποια από αυτές. Και πρέπει να σου πω ότι δινόμουν σε όλα, δεν έκανα ποτέ... αγγαρεία. Τα έδινα όλα, που λένε, ό,τι είχα και δεν είχα! Άσε που έμαθα πολλά. Από την καθημερινή σειρά "Έρωτας" που έκανα στον ΑΝΤ1, ας πούμε, ήμουν σε μια συνεχή αναζήτηση για να αποφύγω τη ρουτίνα, η οποία μου όξυνε τα μέσα μου».


Θα έκανε πάλι τηλεόραση; «Πιστεύω σε αυτή και την έχω αγαπήσει, είναι ένα εξαιρετικό μέσον και έχουν γίνει σε αυτή ζηλευτές δουλειές. Μακάρι να ξαναγίνουν και μακάρι να είμαι σε αυτές. Για την ώρα δεν με έχει κεντρίσει κάτι που να μου έχουν προτείνει και εφόσον έχω κάποια λεφτά από το θέατρο, δεν ενδίδω. Αν δεν τα είχα, θα πιανόμουν και εγώ από αυτή τη σανίδα σωτηρίας όπως τόσοι άλλοι. Είναι ένα μεροκάματο, όταν τέλος πάντων δίνεται, έτσι που έγινε πλέον και η τηλεόραση και δεν μπορείς να το αρνηθείς αν δεν έχεις κάποια άλλη δικλείδα...»
Μένει πάντα πολύ γοητευτική γυναίκα και δηλώνει πως δεν παθαίνει κανέναν πανικό που μεγαλώνει. «Τα πάω καλά με τον χρόνο που περνάει και δεν παθαίνω κανενός είδους... πανικό. Εύχομαι να είμαι υγιής και να αποκτήσω τη σοφία, την ηρεμία και τη γλύκα που έχουν οι άνθρωποι στην πλήρη ωριμότητα τους».

Παραμένει μόνη της εδώ και καιρό, αλλά απολαμβάνει «την παρέα εξαιρετικών φίλων» και δηλώνει παράφορα «ερωτευμένη» με τον γιο της που σπουδάζει στο εξωτερικό. «Τον λαχταράω, τον καμαρώνω, τον περιμένω. Μου λείπει πολύ και είναι ό,τι ακριβότερο απέκτησα στη ζωή μου».
Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved