Γιάννης Βούρος: «Ποτέ δεν ξεπουλήθηκε τίποτα από την προσωπική μου ζωή»
Showbiz

Γιάννης Βούρος: «Ποτέ δεν ξεπουλήθηκε τίποτα από την προσωπική μου ζωή»

Στην κηδεία του πατέρα του Γιάννη Βούρου, η πρώην σύζυγός του ήταν κοντά του.

«Μα δεν έχουμε χωρίσει. Υπάρχουν συνδετικοί κρίκοι ανάμεσα μας. Εδώ, για παράδειγμα, με την Νταίζη (σ.σ. Σεμπεκοπούλου) έχω μια καταπληκτική σχέση, λόγω του Στέφανου. Δεν μπορείς να διαρρηγνύεις τις σχέσεις σου, όταν υπάρχουν συνδετικοί κρίκοι που λέγονται παιδιά. Δεν είναι περιουσιακοί συνδετικοί κρίκοι, είναι συνδετικοί κρίκοι ψυχών» τόνισε στο ΟΚ.
-Με την ιδιότητα του δημοσιογράφου που είχες στο παρελθόν, τι θα ρωτούσες τον εαυτό σου που δεν θα είχε να δώσει απάντηση;
«Δεν θα μπορούσα να βάλω σε ζύγι τα δικά μου ατοπήματα που γεννήθηκαν το τελευταίο διάστημα. Μιλάω για πα σχέση μου με τη Λένα. Δεν ξέρω να απαντήσω ποιο γέννησε τι αυτή την απόσταση που άρχισε να δημιουργείται, θα μπορούσα λαϊκά να πω ότι είναι σαν την κότα με το αυγό.»
-Δηλαδή, η χιλιομετρική απόσταση προκάλεσε την απόσταση μεταξύ σας.
«Δεν νομίζω ότι είναι τα χιλιόμετρα. Αυτό είναι το κερασάκι σε μια τούρτα. Γεννήθηκε αυτό το τελευταίο διάστημα που το χαρακτηρίζουμε δυσκίνητο ως προς τα αισθήματα. Ποια ήταν η αρχή και ποιο θα είναι το τέλος του, δεν ξέρω.
-Θα έρθει στην πρεμιέρα σου η Λένα;
«Ε, βέβαια.»
-Πάντως είναι λίγο σουηδικό το μοντέλο της σχέσης σας.
«Δεν το ξέρω ποιο είναι το σουηδικό μοντέλο. Έχω παντρευτεί, έχω χωρίσει, έχω βαφτίσει, έχω κηδέψει δικούς μου ανθρώπους, είχα τη μεγάλη ιστορία με τη Μαρία Λουίζα και ποτέ δεν ξεπουλήθηκε τίποτα από την προσωπική μου ζωή. Τα περιφρονούσα, δεν τα έβγαλα προς τα έξω...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved