Μαρίνα Ασλάνογλου: «Ας τρώω και φασόλια…»
Showbiz

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Ας τρώω και φασόλια…»

H Μαρίνα Ασλάνογλου αν και έχει κάνει μεγάλη καριέρα ως ηθοποιός, είναι πιο γνωστή στο ευρύ κοινό ως η πρώην σύντροφος του Κώστα Σπυρόπουλου. Την ενοχλεί αυτό;

«Δεν με ενοχλεί. Στο θέατρο με ξέρουν. Δεν έχω τέτοια θέματα. Είμαι 13 χρόνια σε μια δουλειά που αγαπώ πολύ. Και δεν πιστεύω στις ταμπέλες εμπορικό και ποιοτικό θέατρο. Δεν πάει να λέει ο καθένας ό,τι θέλει».
Ηταν δύσκολο για μια τεταρτοετή του τμήματος Ψυχολογίας να ανακοινώσει στους γονείς της στην Κρήτη ότι θα γίνει ηθοποιός; «Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τους γονείς μου. Με το που τελείωσα το Λύκειο, έστω και ερασιτεχνικά, υπήρχα στο θέατρο. Είδαν στα μάτια μου και στην ψυχή μου ότι το αγαπώ. Ο πατέρας μου, ο Ισαάκ, είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου και πάντα είναι δίπλα μου».
Έχει κόστος αυτή την εποχή να πεις ένα μεγάλο «όχι» ή να παραιτηθείς από μια δουλειά; «Πάντα έτσι ήταν στο επάγγελμά μας. Έχει κόστος και τίμημα αυτή η δουλειά. Θέλει γερό στομάχι. Κάνει και κύκλους. Υπάρχουν περίοδοι όπου μπορεί να έχεις πέντε και δέκα προτάσεις και άλλες όπου πρέπει να βιοποριστείς με μία δουλειά. Εγώ το "Τζόρνταν" είπα θα το ανεβάσω ακόμη κι αν τρώω φασόλια κάθε μέρα».
Πηγή: protothema

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved