Στα χνάρια της μητέρα της η κόρη της Λάσκαρη
Showbiz

Στα χνάρια της μητέρα της η κόρη της Λάσκαρη

Στα χνάρια της μητέρας της βαδίζει η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου ετοιμάζει μια μουσικοχορευτική παράσταση στην οποία συμμετέχει και η ίδια, ενώ έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία της, και αναμένεται να εντυπωσιάσει. «Ετοιμάζω μια μουσικοχορευτική παράσταση στη θεατρική σκηνή "Ζωή Λάσκαρη". Το θέμα της είναι το συναίσθημα και η λογική και πώς ο άνθρωπος ακροβατεί ανάμεσα στα δύο. Ο στόχος της παράστασης είναι να δείξει ότι κάποια στιγμή πρέπει να επιτύχουμε ισορροπία, για να είμαστε και συναισθηματικοί και λογικοί. Εγώ εκφράζομαι μέσα από αυτό. Επιμελούμαι τη σκηνοθεσία, την παραγωγή, τους φωτισμούς και γενικά όλο το κόνσεπτ» τόνισε στο Secret.
Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου πιστεύει στα νέα ταλέντα: «Κάναμε οντισιόν πριν από λίγες μέρες, για να επιλέξουμε τους επαγγελματίες χορευτές που θα πλαισιώσουν την παράσταση. Επίσης, έχουμε μουσικούς που γράφουν μουσική ειδικά για την παράσταση, αφού όλα θα είναι live».
Η ίδια αποκαλύπτει πώς αποφάσισε ξαφνικά να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά. «Εχω μεγαλώσει μέσα στα κα-μαρίνια και στα θέατρα και μου βγήκε τώρα. Εκατσε το timing. Είμαι πραγματικά σε μια πάρα πολύ καλή φάση. Οι γονείς μου χαίρονται πολύ, δεν συμμετέχουν όμως σε αυτό. Θα το δουν μια και καλή. Δεν μπαίνει κανείς στις πρόβες. Εχω άγχος να είναι όλα ωραία, αλλά είναι δημιουργικό. Μου αρέσει πολύ η ομάδα που έχουμε σχηματίσει. Χορογράφος είναι η Ελίνα Τσίμπρου και ο Μάνος Γεωργίου και ο Κώστας Καλλέργης γράφουν τη μουσική».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved